Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Po przegranej bitwie
SWegnerowski
03-12-2009, 09:43
Smutny i ponury obraz ze stoków Zielonego Kopca w Beskidach.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img511.imageshack.us/img511/1412/49698239.jpg)
Pozdrawiam
Sergiusz
jak widzę próby fotografowania drzew "z pozycji żaby", podchodzę do tego bardzo sceptycznie, bo takie zadanie wydaje mi się karkołomne. Ale nie tym razem. Moim zdaniem, to bardzo dobry strzał :)
jak widzę próby fotografowania drzew "z pozycji żaby", podchodzę do tego bardzo sceptycznie, bo takie zadanie wydaje mi się karkołomne. Ale nie tym razem. Moim zdaniem, to bardzo dobry strzał :)
Zgadzam się z kolegą :) bdb zdjęcie
Strzał fajny, widać pomysł i staranne wykonanie.
I to olbrzymi plus.
Ale kadr kompletnie do mnie gada :(
malasana
03-12-2009, 14:39
Dla mnie jednak zbyt duzo sie dzieje w tym kadrze, brakuje uporzadkowania troche. Wykonanie bdb.
Ciekawie pokazane. Na kolana nie rzuca ale jest ciekawie.
Ciekawe i przede wszystkim inne spojrzenie :)
Piotr_ek
03-12-2009, 19:27
Bardzo dobra fotografia. Koncepcja i wykonanie równie dobre. Bardzo ciekawa perspektywa. Ja bym tylko ostrością wycelował nieco niżej na konar - tu w okolice pierwszej odłamanej? gałęzi. Podoba mi się to foto bardzo.
krzysztofz24
03-12-2009, 19:36
Fotka sie podoba ,fajny kadr i pomysl.
SWegnerowski
03-12-2009, 23:06
Dziękuję za wszystkie opinię :-D.
Pozdrawiam
Sergiusz
ostrytux
03-12-2009, 23:17
Bardzo dobra fotografia. Koncepcja i wykonanie równie dobre. Bardzo ciekawa perspektywa. Ja bym tylko ostrością wycelował nieco niżej na konar - tu w okolice pierwszej odłamanej? gałęzi. Podoba mi się to foto bardzo.
Również jestem na tak, jedynie może spróbowałbym umieścić szczyt powalonego drzewa bliżej lewej krawędzi.
Pomysłowe kadrowanie to główna zaleta tego zdjęcia mz. Podoba mi się też BW.
Grygolas
04-12-2009, 12:46
Nawet ciekawy las...tylko te drzewa za dużo zasłaniają.
Podoba mi się ;)