PDA

Zobacz pełną wersję : [ Grafizacja ] Wy macie płomień, ja mam Ogień :)

Yasiek87
30-11-2009, 16:48
Jeszcze duż nauki przede mną, to widać :) Ale jak powiedział "mądrze" jeden z dyktatorów - To Wy macie racje, a my karabiny" . Ja mam fireballa :D

Wytykajcie błędy ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img339.imageshack.us/i/d8d24ab669.jpg/)

Iktorn
07-12-2009, 00:25
sorry ale wygląda jak na okładkę płyty disco polo. Mi nie podoba sie absolutnie nic na tym zdjęciu. Wybacz, ale takie moje zdanie.

remiksson
11-12-2009, 04:15
Za Iktornem. Wybacz.

Ymanuel
11-12-2009, 18:05
osoba na zdjęciu wycinana? Może było by lepiej gdyby w orginale była na czarnym tle - żeby tak nie odcinała się? (patrz np. łokieć). Chyba że to taka celowa gra świateł - wyszło niestety płasko i jakby.. wycinane;) I czysto subiektywnie - płomienie w okół postaci powinny być bardziej dopracowane, mniej przypadkowe (mniej jak ognisko xD, bardziej "celowo", w sensie jeśli to ma być jakaś magia ognia, niech one otaczają postać jak zbroja/płaszcz lub po prostu jak "krążące w okół niego", a nie jakby się coś na nim paliło..:)). A sam tytułowy fireball - chyba ta biała kulka śniegu nie przeżyje za długo;P Tu też więcej dopracowania szczegółów - niech cała płonie, a nie biała dziura i płomienie w okół:)

sorry ale wygląda jak na okładkę płyty disco polo. Mi nie podoba sie absolutnie nic na tym zdjęciu. Wybacz, ale takie moje zdanie.

Za Iktornem. Wybacz.

Chyba koledzy nie zrozumieli pytania - "wytykajcie błędy". Ile razy można prosić o tak prostą rzecz - nie podoba się - ma prawo. Ale albo opisz to, albo daruj sobie.

Z poważaniem

Yasiek87
19-12-2009, 10:27
Dzięki Ymanuelu za konstruktywne wytknięcie :) Muszę troszkę brushy pościągać, bo wszystko na tym obrazku jest wycinane, niestety format zjadł mi ulubione pędzelki :( Całe szczęście mam już nowy monitor, także takie byki jak łokieć , więcej się raczej nie pojawią ^^ Mój stary Crtek miał ekran "nieco" uwypuklony i pięknie maskował wszelkie braki widoczne na zdjęciach i jakichś tam zajawkach graficznych :)
Do kolegi wyżej, a znasz jakiś szanujący się zespół disco który chciałby to kupić? ;P
Będzie lepiej :)

TMB
19-12-2009, 22:08
sam photoshop...;(

remiksson
19-12-2009, 22:16
Chyba koledzy nie zrozumieli pytania - "wytykajcie błędy". Ile razy można prosić o tak prostą rzecz - nie podoba się - ma prawo. Ale albo opisz to, albo daruj sobie.

Z poważaniem

Okay skoro tak kolega woli...

1. Płomienie całkiem "niepłomienne"
2. Model wycięty z tła niestarannie
3. To białe coś w dłoni modela to co to mialo być , przepraszam? Bo wygląda to tak jakby Ci się niechcący "pacnęło" gumką i nie chcialo nacisnąć CTRL Z

Yasiek87
20-12-2009, 14:49
Zgadzam się remikssonie z Twoimi wytknięciami w 100%, nie poświęciłem zbyt wiele czasu na nią :( Pewnych błędów nie mogłem uniknąć z racji monitora ,jak pisałem wcześniej, zwłaszcza jeśli chodzi o dokładne wycinanie i pociągnięcia pedzelkiem. Co do "białej plamy, ona również na starym ekranie wyglądała ciut inaczej - tylko w środku była biała plamka i taki był zamysł- środek miał wyglądać jak niesamowity żar i skumulowanie energii ;) Chciałem dobrze- wyszło jak zawsze :D Postaram się w niedługim czasie wrzucić nową wersję i mam nadzieję,że się bardziej spodoba :)