Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W roli głownej : Miasto nocą
Tym razem szuflandia żeby troche od skałek odpocząć. Może już kiedyś wrzucałem. Jeśli tak to przepraszam. Jeśli nie to enjoy :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img134.imageshack.us/my.php?image=58110751.jpg)
No mnie się podoba, przyjemny odbiór :-) kadr sprawia wrażenie jakby się leciało samemu ponad miastem :-)
GUINNESSts
25-11-2009, 22:16
Dla mnie tez. Wali sie wszystko ale to zamierzone. Chmurki pomagaja lepiej to czytac:) Sie podoba:)
No ładne to miasto jest :-D!
Kolorki cukierkowe i to dynamiczne niebo.
Podoba się :).
Proac150
25-11-2009, 22:24
Z problemów mz dół ciut za jasny i za mocno przyciąga, jeśli przechyły zamierzone to ja tego tak nie odbieram. Podsumowując jako całość podoba się :)
etam mi tes sie podoba taki nocny kaderek :mrgreen:
Ghoust1983
25-11-2009, 22:29
Swietny kadr i kolory :)
Wypasione foto...podoba się. ;)
dobre jest . Mi się podoba !!!!!!!!!!!!!!
Jak tak człek się dłużej przyjrzy tej focie to można kręcioły w głowie dostać... ;-)
Fajna fota :-)
krzysztofz24
25-11-2009, 23:00
Fajnie jest,jestem za .Troche tylko raza cukierkowo-fioletowe kolorki w centrum kadru...ale jestem na tak:-)
coś podobnego już kiedyś pokazywałes mz. nie jest to dobre zdjęcie, zgadzam się jest ładne niebo i kolory - ale wali się wszystko strasznie a ponieważ nie jest to detal architektoniczny to dla mnie jest to nie do przyjecia, poza tym popatrzmy na szczególy tej foty nie szukając daleko weżmy pierwszy plan, wszysto rozjechane;
w stosunku do Twoich ostatnich krajobrazów, ta fota mocno odstaje :-D
ostrytux
25-11-2009, 23:24
dobre jest . Mi się podoba !!!!!!!!!!!!!!
Mnie również, pierwsze co cisnęło mi się na usta - ... motyla noga :twisted:
malasana
25-11-2009, 23:26
Dobre, nietypowe. Podobac sie moze. Ale jednak wole inne Twoje prace...
Sebastianito
26-11-2009, 00:24
Lubie twoje miasto noca... swietny secik miales ostatnio
[CENTER][LEFT]Tym razem szuflandia żeby troche od skałek odpocząć. Może już kiedyś wrzucałem. Jeśli tak to przepraszam. Jeśli nie to enjoy :)
Wrzucałeś - zdaje się że nawet tutaj -
Weź chłopie jeśli masz rawa wywołaj jeszcze raz to z dzisiejszą wiedzą ;)
Co i tak niezmienia faktu ze mi się to to widzi jak te inne ostatnie kamyczki <OK>
przeklniesz mnie ale wyprostowal bym perpektywe.......przynajmniej bym probowal:)
Ale fota swietna!
wojtek6308
26-11-2009, 07:51
Mnie się podoba :) może ciut za jasno na dole.
(...) Chmurki pomagaja lepiej to czytac:) Sie podoba:)
Cmurki razem z walacymi sie budynkami mialy sprawic wrazenie jakby wszystko na zdjeciu kierowalo wzrok w strone punktu centralnego na horyzoncie. Wiem ze tam w zasadzie nic niema ale moim zdaniem takie wlasnie ulozenie pasuje idealnie. Stad trafna Twoja uwaga. Bez takiego ukladu chmur byloby duzo gorzej.
Z problemów mz dół ciut za jasny i za mocno przyciąga,(...)
Tu bym jednak polemizowal. Jakby go przyciemnic to jasniejsze mogloby byc niebo. A nie niebo ma tu wzrok przyciagac
Fajnie jest,jestem za .Troche tylko raza cukierkowo-fioletowe kolorki w centrum kadru...ale jestem na tak:-)
Za fiolety i roze musisz ochrzanic tych co kolory podswietlenie na National Theatre wymyslaja :)
poza tym popatrzmy na szczególy tej foty nie szukając daleko weżmy pierwszy plan, wszysto rozjechane;
w stosunku do Twoich ostatnich krajobrazów, ta fota mocno odstaje :-D
Co ukryles pod pojeciem "rozjechane" ? Czy mocno to nie wiem ale skoro tak twierdzisz to pewnie cos w tym jest. O stosunku :mrgreen: ciezko tu mowic poniewaz to zdjecie ma ponad rok a ostatnie krajobrazy sa naprawde ostatnie. Rok to bardzo duzo jesli ktos sie ciagle uczy i rozwija. Stad zapewne odczuwana przez Ciebie "odstawalnosc".
Weź chłopie jeśli masz rawa wywołaj jeszcze raz to z dzisiejszą wiedzą ;)
Jakby sie dalo RAFa zmaterializowac...... Niestety nie mam oryginalu. Kiedy robilem to zdjecie bylem jeszcze mlody i glupi. Teraz zaluje. Jak wiesz, wiedzy przybylo, mozliwosci rowniez wiec calkiem mozliwe ze moglbym to obrobic lepiej.
przeklniesz mnie ale wyprostowal bym perpektywe.......przynajmniej bym probowal:)
Ale fota swietna!
Nie bede Cie przeklinal ale prostowac tez nic nie bede. Nawet nie bede probowal :D To po prostu mialo takie byc. :mrgreen: Choc musze uczciwie przyznac ze to byly dopiero moje pierwsze podrygi z szerokim katem. Byc moze gdym to zdjecie robil teraz wygladaloby inaczej. Jednak suma sumarum w tej formie jak widac rowniez sie broni.
Podziekowal pieknie za odwiedziny i komantarze
Calkiem fajne, inne:-) Moj oczy lataja jak szalone po tym zdjeciu, chyba za duzo wszystkiego na tym zdjeciu.
Orany, ale dynamiczne niebo. Fantastyczne!
Brawo :D
Bartekkw
26-11-2009, 12:36
Kol. harb dobrze prawi....popieram. Niestety zdjęcie budzi średnie moje emocje
Ciekawy zamysł i realizacja! :-D
Kadr jest nietypowy, a jednak mi się podoba... :)