Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cała naprzód!!!
Al Koholik
24-11-2009, 00:50
... czyli jak mnie poniosło przy obróbce :)
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/fy4kzkwnd69r1g4u3fr.jpg)
*
GUINNESSts
24-11-2009, 01:14
No... ponioslo. Jak kapitana statku, ze az rufe zostawil w Dublinie;)
Mnie sie podoba. Niewiem czy nie za ciasno. Ta fala u dolu tez jakas zbyt mala i ciasna. Nie znaczy to, ze fotka do kitu ale wymyslam na goraco co czuje.
Najbardziej to brakuje mi dluzszego czasu i wedrujacych chmurek.
Pomijajac podoba sie bardziej niz poprzedni kadr tego wraku:):):)
nie no ostatnio dajesz takie foty ze bajka ;)
bardzo mi sie podoba :)
Al Koholik
24-11-2009, 01:27
No... ponioslo. Jak kapitana statku, ze az rufe zostawil w Dublinie;)
Mnie sie podoba. Niewiem czy nie za ciasno. Ta fala u dolu tez jakas zbyt mala i ciasna. Nie znaczy to, ze fotka do kitu ale wymyslam na goraco co czuje.
Najbardziej to brakuje mi dluzszego czasu i wedrujacych chmurek.
Pomijajac podoba sie bardziej niz poprzedni kadr tego wraku:):):)
Ja się za ta krypę jeszcze wezmę zwłaszcza, że daleko nie mam. Tylko muszę zgrać kilka terminów. Na razie próbuje się połapać w tabeli z pływami morskimi. No i statyw wezmę, a nie jak w tedy co w bagażniku został...
Fotę kupuje w całości-z zaletami i wadami,które zaletami są,a pomysł kolegi Draught'a z dłuższym czasem uważam za nieporozumienia.Co złego to nie ja-nara.
Nikonozaur
24-11-2009, 02:40
Ależ to odjazdowo wygląda, fajna i dobra fota.
Super zdjęcie, ale brakuje trochę boków. Nie za dużo. Sam musisz osądzić. Ale temat wdzięczny :)
Pierwsze wrażenie- szkoda, że nie od dziobu, ale jednak nie ,tak jak to zaprezentowałeś jest super.
Dlugi czas i elimanacja ziarna z nieba. Ono (to ziarno) jakies takie za ostre jest. Tych 2 rzeczy ta fotka IMO potrzebuje
malasana
24-11-2009, 09:05
Obiekt niesamowity a zdjecie mz bardzo dobre zdjecie.
Ależ miejscówka. Nic tylko pozazdrościć.
Widziałabym to może ciut szerzej i nie tak centralnie, ale co ja tam wiem ;-)
No tak to jest jak statek jest z przednim napędem, a kapitan zapomni o cumach na rufie ... ;)
Miejsce jest super. A co do zdjęcia, mi tez jakoś ciasno, ale ogólbnie dobre wrażenie. Pozdrawiam, MC
Sebastianito
24-11-2009, 12:13
Ale wydarl do przodu! W tym wypadku IDEALNIE!
Bartekkw
24-11-2009, 12:31
Fajne zdjęcie
Ciekawa konwersja i kadr. A gdzie reszta rzeczonego statku ?? :)
Fajnie sfotografowany kawałek niegdyś pływającego złomu.
Nieźle wypatrzone i ujęte. Podoba mi się tak jak jest :D
Nikonozaur
24-11-2009, 13:40
Ze złomu powstałeś i w złom się obrócisz...
Al Koholik
24-11-2009, 16:50
Z tym zdjęciem to taka historia, że na plenerze miałem taką wizję tego zdjęcia, że do tej pory jej nie rozumiem. Efekt tego był taki, że trzeba było dużo przycinać, żeby cokolwiek wyszło, a za bardzo nie było z czego i tak np 1/4 nieba jest dorobiona :(
jest bdb, ale uwaga o fali trafna, gdyby zmiesciła sie w kadrze byłoby naprawdę super :-D
borregaard
24-11-2009, 18:59
Ze złomu powstałeś i w złom się obrócisz.....
Amen ...:-D
Pablo 77
24-11-2009, 19:02
Dlugi czas i elimanacja ziarna z nieba. Ono (to ziarno) jakies takie za ostre jest. Tych 2 rzeczy ta fotka IMO potrzebuje
Strus mądrze mówi:)