PDA

Zobacz pełną wersję : Torba - jaka inna podobna do Case Logic PRO XNSLR04 ?

kuba_rsx
23-11-2009, 13:25
Witam,
czy znacie może podobne torby do wyżej wymienionej ( http://www.profoto.digimania.pl//Products/getInfo/products_id/3209 ) ? Właściwie to jedyna torba która spełnia mniej więcej moje wymagania i wpadła mi w ręce do tej pory ale szukam czegoś lepiej wykonanego - szczególnie zewnętrznie bo case logic akurat wnętrza robi bardzo fajne i sztywne. Ale tu np. pasek przypomina kawałek szmatki którą ktoś przypiął do torby.
Pod kątem wykonania zdają cię być ciekawe torby Crumpler Dehli ale te z kolei są bardzo grube ( czyt. głębokie) mi starczy że aparat wsadzam wzdłużnie a nie w poprzek , dodatkowo fajnie jakby wysokość była na tyle duża aby wszedł korpus z zapiętym 70-200 2.8.
Heh gdyby ktoś chciał do mojej obecnej torby od laptopa wszyć przegródki na sprzęt to byłby ideał :D
Pozdrawiam i mam nadzieję że coś doradzicie w tej kwestii.

marcinez
23-11-2009, 20:29
Dzięki za uwagi o torbie. Jakiś czas też mi wpadła w oko, ale nie mam możliwości jej oglądnąć na żywo :)

kuba_rsx
23-11-2009, 22:52
Tzn macałem to w media markcie i mam głownie 2 uwagi: pasek jest tandeta (cieniutki) i zapięcie... na jakieś pseudo magnetyczno-zatrzaskowe klamerki - od razu po głowie zaczął chodzić mi pomysł zastąpienia ich rzepami.
Poza tym fajna, można ją wygiąć w lekki łuk przez co świetnie trzyma się biodra, pojemna. Stelażyk ma super, sztywny i dobrze wyłożony gąbką - nie wiem tylko jak mieszczeniem body z podpiętym gripem ale chyba by weszło. Ogólnie i tak nic lepszego na razie nie widziałem.