Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Taki jestem duży ......
Chyba przesadziłem i ilością klifu w kadrze i coś ciężko się zrobiło. Jak sądzicie?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img504.imageshack.us/img504/2170/57756689.jpg)
BBall_Freaker
21-11-2009, 15:01
Ładne :-)
Kaczy_Grzmot
21-11-2009, 15:28
Mi się ta ciężkość właśnie podoba.
martinez
21-11-2009, 15:59
Piękne zdjęcie Rafale... dla mnie bomba! :-D
Ciekawy kadr ,ładnie to wszystko razem zgrane :)
Też jestem za :-) ...a, ciężkość w niczym mi nie przeszkadza, ładna fota :-)
ladnie, jednak mogło być troche wiecej nieba w PG tak zeby klif oddychał
ladnie, jednak mogło być troche wiecej nieba w PG tak zeby klif oddychał
Postanowiłam gada przydusić bo był za ruchliwy :mrgreen:
Jak dla mnie jednak trochę za duzo klifu. Technicznie bardzo dobrze.
No to tradycyjnie podziękował za uwagę :D
Piotr_ek
22-11-2009, 01:37
Coś pięknego. Rewelacyjne b/w, piękna kompozycja... w ogóle bardzo mi sie podoba.
GUINNESSts
22-11-2009, 01:55
Ciekawe w tej swojej ciasnocie. Podoba mi sie. Przyciaga:)
Jestem na tak. Myślę, że ta ciężkość, przysadzistość klifu którą chciałeś pokazać została tu osiągnięta.
Podając to z innej perspektywy powstałby kolejny, ładny, ale jednak bardziej popularny kadr o klifie.
A tak jest inaczej, IMHO ciekawiej.
Pozdrawiam :-D.
Ładne, ale jak sam stwierdziłeś trochę ciasno.
borregaard
22-11-2009, 14:15
Dużo klifu w klifie,ale przecież o to biegało.Ładnie zrobione ,poza ostrą ,promieniującą krawędzią skał..
wojtek6308
22-11-2009, 20:35
Ładnie :)
Dużo klifu w klifie,ale przecież o to biegało.Ładnie zrobione ,poza ostrą ,promieniującą krawędzią skał..
Andrzej to zawsze mi jakies defekty wypatrzy. Taka krawedz byla. Naprawde. Na oryginale tez jest ostro. Ale nastpenym razem wezme pilnik i przed zdjeciem poprawie :mrgreen:
Dziekuja pieknie wszystkim obecnym i nie obecnym :D
borregaard
23-11-2009, 09:13
Strusiu,jak się popełnia ogólnie dobre foty ,to każdy drobiazg widać.Zresztą nie można zbyt często doznawać orgazmu,nie w moim wieku...:mrgreen:
Moim zdaniem wykorzystałeś krajobraz do zrobienia zdjęcia, ale to nie jest już zdjęcie krajobrazu. Ciekawa forma.
Andrzeju, mnie czasem wzrok slabnie :mrgreen:
fjerzy a moglbys rozwinac mysl bo przyznam ze nie do konca zrozumialem przekaz :(
Fuji S5 rządzi:mrgreen: Dlaczego mam tylko wrażenie tunelu - może przez trochę grubą białą ramkę? I czy to nie jest praca z wykorzystaniem filtra IR? Ciekaw jestem wersji kolorowej...