Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W poświacie.......
...........zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img27.imageshack.us/img27/2447/dsc4317filteredfiltered.jpg)
pozdrawiam :-D
mariusz_777
19-11-2009, 19:16
Bardzo mi się podoba lubię oglądać zdjęcia na długim czasie :)
Pozdrawiam
WujekJoe
19-11-2009, 19:26
Bardzo fajne zdjęcie, bardzo ciekawe.
Bardzo mi się podoba lubię oglądać zdjęcia na długim czasie :)
Pozdrawiam
to szuflandia ub. rok maksymalna przysłona dla osiagniecia takiego efektu (zdajsie że f 22 ) zdjecie z 14-24mm, pokazywałem kiedyś podobne ale całego krajobrazu z linią horyzontu, to czekało na publikację
MarcinPoland
19-11-2009, 19:57
zdjecie bardzo fajne, ale troche malo sie dzieje
Jest ładne ale wolałbym szerszy kadr :mrgreen:
A gdzie to taka czarna plaża jest?
Jak na mój gust to przydałoby się więcej góry.
Ten kadr ma wszystko i nic bym nie zmieniał. Świetny efekt, czysto, piękne barwy... BAJA! :D
A gdzie to taka czarna plaża jest? ......
:mrgreen:
To nie moje klimaty. Brakuje mi światła w tej fotografii.
Widać , że było, ale nie do końca przekonuje mnie takie jego pokazanie.
To nie moje klimaty. Brakuje mi światła w tej fotografii.
Widać , że było, ale nie do końca przekonuje mnie takie jego pokazanie.
była noc Szuwarku - noc, ale nie upieram się że jest tutaj dużo światła, po prostu trochę inne zdjęcie i nie wszystkim musi się podobać, pozdrawiam :-D potraktujmy to jako poszukiwania, a sam wiesz że nieraz warto oj warto
była noc Szuwarku - noc, ale nie upieram się że jest tutaj dużo światła, po prostu trochę inne zdjęcie i nie wszystkim musi się podobać, pozdrawiam :-D
Janku, no przecież widzę, że nie południe :-D
Widzę też cholernie ciekawe światelko na kamulcach, ale trochę jak dla mnie za mało pokazane.
Janku, no przecież widzę, że nie południe :-D
Widzę też cholernie ciekawe światelko na kamulcach, ale trochę jak dla mnie za mało pokazane.
no niestety więcej się nie dało, na kamieniach są szczątkowe światła od bardzo odległego mola :-D ale dodam ze mnie osobiście to zdjęcie się bardzo podoba
ale dodam ze mnie osobiście to zdjęcie się bardzo podoba
No nie wyobrażam sobie inaczej :mrgreen:
malasana
19-11-2009, 22:57
Jest ładne ale wolałbym szerszy kadr :mrgreen:
Ja rowniez... Ale fajnie, ze probujesz z tak roznorodnymi pomyslami, niezmiennie z bdb efektami.
ostrytux
19-11-2009, 23:20
Jak na mój gust to przydałoby się więcej góry.
Mam podobny gust ;) też bym dodał góry.
poprawiona wersja w/g zaleceń Nemetha
1a.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img695.imageshack.us/img695/84/dsc4317filtered1rk.jpg)
borregaard
20-11-2009, 09:05
Łomatuniukochana....zatkało mnie...:mrgreen:
Łomatuniukochana....zatkało mnie...:mrgreen:
i o tooooooooooo chodzi :razz:
Kadr mi kompletnie nie pasuje. Za duży kąt. Zdecydowanie ciekawiej by było z dużo niższego pułapu. Nie pasuje mi również praktycznie centralne umieszczenie 2 największych kamieni. W połączeniu z całą resztą kamyczków daje to mim zdaniem chaos. Wzrok lata po zdjęciu i nie wie na czym się skupić
Robert D.
20-11-2009, 20:32
Ten kadr ma wszystko i nic bym nie zmieniał. Świetny efekt, czysto, piękne barwy... BAJA! :D
Z mojej strony: gitara!
eeetamm marudzą...
zdjęcie suuper
ramka tylko trochu ....za gruba
:-)
GUINNESSts
20-11-2009, 22:01
No widze, ze Ci sie aparat zaciął. Jaki to przypadek, ze miales go akurat na statywie. To sie nazywa szczescie:mrgreen:
Mnie sie ta fota akurat podoba. I to bardzo. Taki maly skrawek a tak bardzo skupia mysl: Co tez jest tam dalej?
Normalnie 2-go Guinnessa stawiam:)
No widze, ze Ci sie aparat zaciął. Jaki to przypadek, ze miales go akurat na statywie. To sie nazywa szczescie:mrgreen:
Mnie sie ta fota akurat podoba. I to bardzo. Taki maly skrawek a tak bardzo skupia mysl: Co tez jest tam dalej?
Normalnie 2-go Guinnessa stawiam:)
jest jeszcze 1a. w środku wątku
GUINNESSts
20-11-2009, 22:17
jest jeszcze 1a. w środku wątku
Wlasnie na 1a tak sie skupilem na tym co dalej jest. 1-ka juz tego nie ma. Wzrok pozostaje w srodku kadru i tez jest ciekawie. Jednak innaczej. A niby takie podobne:)
Wlasnie na 1a tak sie skupilem na tym co dalej jest. 1-ka juz tego nie ma. Wzrok pozostaje w srodku kadru i tez jest ciekawie. Jednak innaczej. A niby takie podobne:)
Tak, być może 1a ma większą głębie, ale mnie zachwyciła ta "roziskrzona" podłoga na 1-ce, która pięknie współgra z całą resztą kadru.
Piękny obraz na ścianę.
Fajnie podane te kamyki. W delikatnym świetle z soczyście zielonymi glonami.
Wszystko to sprawia, że zdjęcie to ma swój niepowtarzalny klimat :).