Zobacz pełną wersję : moja strona-prosze o ocene
Strona jest jeszcze w trakcie budowy,tak wiec zdjecia sa wsadzone takie przypadkowe.
Na glownej stronie planuje jeszcze zmienic zdjecie na moj autoportret :)
Bardzo prosze o ocene i pierwsze wrarzenie.
http://www.stempkowski.co.nr/
Na pewno coś jest nie tak z podkładem dźwiękowym.
Zacina się co chwila i zaczyna od początku.
Sama galeria się dość długo ładuje, a pokazane zdjęcie po kliknięciu wyostrza się z 3 sekundy, co mnie trochę denerwuje.
No i ten pasek WIX trochę razi po oczach.
Jesli muzyka ma byc taka jak teraz (w takiej formie -- krotki sampelek), to lepiej w ogole z tego zrezygnuj.
Nie podobaja mi sie te porozciagane zdjecia na glownej stronie galerii. Nie masz zdjec, ktore po prostu mozna normalnie wykadrowac do takich paskow? Pasek "Macro" jest nizej (ze 2-3 piksele dluzszy) niz pozostale.
Bialy bar z reklama WIX.com i ten fafol w PG rogu, tez nie wygladaja najszczesliwiej...
W zasadzie nie ma czego oceniac, skoro jest to wygenerowane przez automat. :)
anialodz
12-11-2009, 09:34
wlasnie;
mimo to gratuluje bo walczylam chwilke z Wixem i nie udalo mi sie nic stworzyc.
marcinekl
12-11-2009, 09:49
ja koledzy wyżej, coś nie tak z muzyką, galeria długo się ładuje, czy ta kobieta nie jest czasem troszkę ściśnięta?
Pasek na dole straszne daje po oczach. Ja bym go widział tak:
w pliku footer2.css zmień
#wf {background:#000}
#fl {color:#4F4F4F;}
#mu, #fb, #fbt, #tr {dispaly: none} - albo po prostu usnąć z kodu html te elemnty
calkiem fajnie, ale dlugo sie laduje a mam net 1 mega
Jutro sprubuje powalczyc jeszcze z ta galeria ,a jak mi cos nie wyjdzie to ja calkowicie zlikwiduje.
Galeria ciekawa. Jeli Ci ten pasek na dole nie przeszkadza to OK, takie sa zasady niestety automatow, ale sprobuj go zneutralizowac. Uwagi Stiga tez sa na miejscu. Nie wiem czy uda Ci sie tylko ten kod zmienic o ktorym Marcinekl mowi, bo jesli to z automata to moze byc problem.
marcinekl
12-11-2009, 13:58
Automat musiał wygenerować plik css-a i na pewno na serwie gdzieś jest. Starałem się go ograniczyć do minimum, bo chyba musi być w stopce, że to robione automatem, taka wada darmowych rozwiązań.
Stronę zostaw, bo jest niezła, powodzenie w walce :)
eeeee... bardzo mi sie nie podoba takie podejście. po minucie walki z tym systemem udało się zobaczyć jakieś zdjęcia, które się jakoś dziwnie wyświetlały.
ani to nie pokazuje twojego profesjonalizmu, ani poczucia estetyki.
odechciało mi się oglądać zanim zobaczyłem pierwsze zdjęcia. 10000 razy wolę zwykły i banalny do bólu wordpress niż taki bełkot i cuda na kiju