Zobacz pełną wersję : Klaudia
Na zdjęciu Klaudia.. :-) .. co myślicie?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img10.imageshack.us/img10/5116/por52.jpg)
mz słabo , kadr ciasny , kolory takie sobie całości dopełnią trzy pionowe linie , dmuchawiec , słup elektryczny i roślinka przed nosem
i nie ten dział to nie jest moda , glamoure to też raczej nie - chyba bardziej pasowałaby albumowa
borkovitz
11-11-2009, 14:43
albumowe jak dlamnie
camaxtli85
11-11-2009, 17:01
a ja powiem, że w portrecie, tudzież glam, tudzież moda, tudzież po prostu ludzie - przydałaby się prosta korekta cery, jesteśmy to winni osobą, które fotografujemy, to jak soczewka szczęścia, że była taka chwila, a nie soczewka szczęścia, że uff ta chwila minęła...
jacek.gold
11-11-2009, 17:27
glamour to nie jest
oklepany motyw z dmuchawcem w raczej słabym wykonaniu
czy masz za cel zarzucić nas wszystkimi zdjęciami jakie wyszły z aparatu czy może zechcesz poogladać prace innych w tym dziale następnie skonfrontować je ze swoimi i krytycznie ocenić czy są na pewno warte zamieszczenia tu
Ostatnio koleżanka była zniesmaczona komentarzami, ale jak widać humor szybko wrócił... Jest coraz gorzej, ale autorka myśli, że złapała Pana Boga za nogi. Śmiecenie i nic poza tym .:mrgreen:
Ostatnio koleżanka była zniesmaczona komentarzami, ale jak widać humor szybko wrócił... Jest coraz gorzej, ale autorka myśli, że złapała Pana Boga za nogi. Śmiecenie i nic poza tym .:mrgreen:
Co konkretnie uważasz za śmieci? Mógłbyś sprecyzować swoją opinię na temat tego zdjęcia?
Pochwal się swoimi zdjęciami to może przyznam Ci rację..
glamour to nie jest
oklepany motyw z dmuchawcem w raczej słabym wykonaniu
czy masz za cel zarzucić nas wszystkimi zdjęciami jakie wyszły z aparatu czy może zechcesz poogladać prace innych w tym dziale następnie skonfrontować je ze swoimi i krytycznie ocenić czy są na pewno warte zamieszczenia tu
przepraszam, ale gdyby każdy wrzucał tu dobre zdjęcia to nie byłoby dyskusji tylko wazelina..
dostane troche po dupie i w końcu dostaniecie dobre zdjęcia do oceny.. pod warunkiem, że wytkniecie mi błędy i będziecie oceniać moje zdjęcia, a nie mnie..