PDA

Zobacz pełną wersję : Klaudia

nikka09
11-11-2009, 12:34
Na zdjęciu Klaudia.. :-) .. co myślicie?

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img10.imageshack.us/img10/5116/por52.jpg)

malibu
11-11-2009, 12:40
mz słabo , kadr ciasny , kolory takie sobie całości dopełnią trzy pionowe linie , dmuchawiec , słup elektryczny i roślinka przed nosem

slivus
11-11-2009, 13:17
i za słaby dmuch ;)

malibu
11-11-2009, 13:22
i nie ten dział to nie jest moda , glamoure to też raczej nie - chyba bardziej pasowałaby albumowa

borkovitz
11-11-2009, 14:43
albumowe jak dlamnie

camaxtli85
11-11-2009, 17:01
a ja powiem, że w portrecie, tudzież glam, tudzież moda, tudzież po prostu ludzie - przydałaby się prosta korekta cery, jesteśmy to winni osobą, które fotografujemy, to jak soczewka szczęścia, że była taka chwila, a nie soczewka szczęścia, że uff ta chwila minęła...

jacek.gold
11-11-2009, 17:27
glamour to nie jest
oklepany motyw z dmuchawcem w raczej słabym wykonaniu
czy masz za cel zarzucić nas wszystkimi zdjęciami jakie wyszły z aparatu czy może zechcesz poogladać prace innych w tym dziale następnie skonfrontować je ze swoimi i krytycznie ocenić czy są na pewno warte zamieszczenia tu

Giani
11-11-2009, 20:47
Ostatnio koleżanka była zniesmaczona komentarzami, ale jak widać humor szybko wrócił... Jest coraz gorzej, ale autorka myśli, że złapała Pana Boga za nogi. Śmiecenie i nic poza tym .:mrgreen:

nikka09
12-11-2009, 21:02
Ostatnio koleżanka była zniesmaczona komentarzami, ale jak widać humor szybko wrócił... Jest coraz gorzej, ale autorka myśli, że złapała Pana Boga za nogi. Śmiecenie i nic poza tym .:mrgreen:

Co konkretnie uważasz za śmieci? Mógłbyś sprecyzować swoją opinię na temat tego zdjęcia?
Pochwal się swoimi zdjęciami to może przyznam Ci rację..

nikka09
12-11-2009, 21:07
glamour to nie jest
oklepany motyw z dmuchawcem w raczej słabym wykonaniu
czy masz za cel zarzucić nas wszystkimi zdjęciami jakie wyszły z aparatu czy może zechcesz poogladać prace innych w tym dziale następnie skonfrontować je ze swoimi i krytycznie ocenić czy są na pewno warte zamieszczenia tu

przepraszam, ale gdyby każdy wrzucał tu dobre zdjęcia to nie byłoby dyskusji tylko wazelina..
dostane troche po dupie i w końcu dostaniecie dobre zdjęcia do oceny.. pod warunkiem, że wytkniecie mi błędy i będziecie oceniać moje zdjęcia, a nie mnie..