Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [rolki] ao fish
Jakis czas nie wrzucalem nic nowego, jezdzi Des:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kubaurbanczyk.pl/kubamabloga/photos/2009.11.10/DSC_0063_tn.jpg)
Krytyka i komentarze mile widziane!
wygląda ciekawie głownie przez ten psychodeliczny pomnik.
a to ostre światło z prawej to słoneczko czy sabinka ?
ujęcie bardzo bardzo fajne. winieta, kadr, bw, kontrast jak najbardziej mi się widzą. jednak jestem antyfanem ramek, tutaj mi się nie podoba, ale to rzecz gustu.
co jak co, ale ty wiesz jak się robi fotki rolkom. gratulacje za konsekwencję :)
dla mnie wypas!- szczególnie kompozycja i spot. Cieszę się że tym razem dorzuciłeś trochę kontrastu :)
Nie wiem czy autor odwiedzał ten wątek, czy nie, może zatem ktoś inny odpowie mi co to za pomnik?
jakiś pomnik w kijowie, dopytam autora
OK. Czekam z niecierpliwością:)
Tony - nic nie dorzucalem, to bylo pstrykane jakis czas temu - wtedy jeszcze byl kontrast ;)
Rafcio - pomnik upamietniajacy poległych w obronie Ojczyzny autorstwa Wincentego Kućmy, rzecz działa sie w Czestochowie ...
no i widzisz jakie to piękne kontrastowe było- aż mi się łezka w oku zakręciła :)
Rafcio - pomnik upamietniajacy poległych w obronie Ojczyzny autorstwa Wincentego Kućmy, rzecz działa sie w Czestochowie ...
Dzięki za odpowiedź. No coments.
Dzięki za odpowiedź. No coments.
Szkoda, ze "no coments" ...
Moglbys chociaz napisac jakie sa alternatywy dla tego typu "zachowan" - hmmm ?
Skoro chcesz koniecznie poznać moją opinię, nie ma sprawy.
Pytanie tak naprawdę powstało po tym jak zobaczyłem co przedstawia ten pomnik. Slivus napisał, że pomnik jest psychodeliczny i wszystko by było OK, gdyby to był pomnik upamiętniający przygody Tolkienowskiego Froda, albo innego Wiedźmina. Niestety tak nie jest. Nie zrozum mnie źle, nie jestem chorobliwym patriotą , sam śmigam na rolkach, a jak byłem młodszy też robiłem różne głupoty. Niestety pół mojej rodziny zginęło na wojnie (a pozostali przeżyli cudem), więc może dla mnie te głowy umierających ludzi są czym innym, niż dla wszyskich tych, którzy zachwycają się miejscówką. Ciekawe co by każdy z was miałby do powiedzenia, jak zobaczylibyście kolesia skaczącego po grobowcu dziadka czy babci. Moje zdanie jest takie: nie wszędzie można jeździć.
Już wiesz dlaczego "No coments" - o wiele krócej a jestem pewien, że wiedziałeś o co mi chodzi;)
grzybecki
25-11-2009, 11:24
Jak bym zobaczył zdjęcie, nie podejrzewałbym ze Ty je zrobiłeś. Fajne, podoba mi się. Ale takie mało w Twoim stylu :) Chyba mówię tak dlatego, że BW...
Podoba sie! Ciekawy kadr.