Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Niby to panoramka...
Sebastianito
10-11-2009, 02:23
Z dedykacja dla Greg77 bo on lubi panoramki :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/11/141311-1.jpg
źródło (http://www.photoserver.eu/image/velke/141311.jpg)
Wszystko tak jak trzeba:) Idealna ekspozycja. Świetne niebo. Bardzo na TAK!
Nikonozaur
10-11-2009, 02:26
Jest światełko, jest dramaturgia, są też piękne kolory osadzone w dobrym kadrze. Nie mam pytań.
GUINNESSts
10-11-2009, 02:26
O tak. Kapitalnie:)
martinez
10-11-2009, 02:29
ehhh... szalejecie chłopaki z tymi zdjęciami z wybrzeża UK ostatnio, pozazdrościć... chętnie bym się kiedyś wybrał z wami na taki pelnerek :-D
Fotka znakomita! :twisted:
na krewedzi tej centralnej skalki w tle jest tak lubiany efekt halo. Poza tym malinowo jest
Aberrator
10-11-2009, 02:32
Lezy mi jak ulal: i kolory, i kadr niby panoramka, i kompozycja i rozmemlanie wody - dalbym to na kalendarz dla VIP-ow :) w miesiacu powiedzmy letnim:)
misiobudrysio
10-11-2009, 07:49
wczoraj przelecialem Twoje prace na plfoto i sa swietne tyle powiem
pozdr.
Mimo, że serdecznie mam dość rozmytej wody, kamulców i nieba w tle,
mimo, że staram się nie komentować takich prac to tym razem wyjątek.
Bardzo ładne zdjęcie. Gratulacje
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/03/a035-2.gif
źródło (http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif)
borregaard
10-11-2009, 13:15
Mnie też się podoba.Morze zarąbiaszcze....:-D
Nie byłbym sobą gdybym nie zwrócił uwagi na zbyt,mz,ostre krawędzie skał....:wink:
I ja się przyłączam do zwolenników pozytywnego odbioru tego zdjęcia.
Super stonowane kolorki, fajny kadr i światełko, no i ta rozmemlana woda :-D (która mi się akurat nie znudziła).
Dzieki za dedyk:D
Piekne zdjecie!
Mnie by juz pojechali ze woda za jasna w stosunku do nieba!
Sebastianito
10-11-2009, 14:59
Dzieki za dedyk:D
Piekne zdjecie!
Mnie by juz pojechali ze woda za jasna w stosunku do nieba!
Niekoniecznie... Moim zdaniem jezeli fota jest dobrze wykonana jest poprostu dobrze wykonana...
Sebastianito
10-11-2009, 15:21
ehhh... szalejecie chłopaki z tymi zdjęciami z wybrzeża UK ostatnio, pozazdrościć... chętnie bym się kiedyś wybrał z wami na taki pelnerek :-D
Fotka znakomita! :twisted:
ZApraszamy!
JA może jeszcze w tym roku wpadnę do Marcina to może coś we 3ech zorganizujemy. Kolega martinez tez by się pisał. Z tym że termin "w tym roku" ma dużą dozę niepewności
Sebastian rozpieszczasz mnie, kolejne z ramką do tego bardzo ładne, kto wie czy ze względu na większą neutralność nie jest ładniejsze od wcześniejszego :-D
Sebastianito
10-11-2009, 17:59
Sebastian rozpieszczasz mnie, kolejne z ramką do tego bardzo ładne, kto wie czy ze względu na większą neutralność nie jest ładniejsze od wcześniejszego :-D
Chyba bede wlasnie szedl w te strone... wczoraj duzo nad tym myslalem i koncze chyba rozdzial z zbyt duza iloscia kolorowanek. :)
Bardzo dobra i udana praca.
noooo dla mnie bomba
Gratuluje
Rewelacyjne ujęcie... nic dodać, nic ująć ;)
ostrytux
10-11-2009, 23:00
Świetne masz te mazy :)
jest super, mogłoby być odrobinę ciemniej, ale ja akurat jestem 'skoszony' na ciemno ;)
Bardzo ładnie to wyszło jako całość ale doczepię się do szczegółów :) Morze wydaje mi się zbyt wyciągnięte, bo jakoś nie chce mi się wierzyć by na linii horyzontu pod ciemnymi chmurami było tak jasne ;)
martinez
14-11-2009, 14:11
Bardzo ładnie to wyszło jako całość ale doczepię się do szczegółów :) Morze wydaje mi się zbyt wyciągnięte, bo jakoś nie chce mi się wierzyć by na linii horyzontu pod ciemnymi chmurami było tak jasne ;)
Czepiasz się Maćku... :p Może jest i jasne... ale jakie to ma znaczenie... Liczy się całokształt zdjęcia... a to jest po prostu bardzo dobre ;)
Czepiasz się Maćku... :p Może jest i jasne... ale jakie to ma znaczenie... Liczy się całokształt zdjęcia... a to jest po prostu bardzo dobre ;)
Oczywiście, że się czepiam ;)
Niemniej jednak rzuca mi się w oczy taka nienaturalność na linii horyzontu.
Sebastianito
14-11-2009, 21:07
Oczywiście, że się czepiam ;)
Niemniej jednak rzuca mi się w oczy taka nienaturalność na linii horyzontu.
juz poprawiona na oryginale i sie nie rzuca w oczy. Nie bede zamienial zdjecia bo to mija sie z celem :)
Dobrze dobrany czas, a reszte kazdy widzi ;)