Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gdzieś na krańcu świata cz. 3-cia
GUINNESSts
10-11-2009, 02:08
:)Juz ostatnie;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/s0o6ag8u4yhv3reo2pm.jpg)
Sebastianito
10-11-2009, 02:15
zmien wkoncu tytul i zmien zdjecie... tu sie cofles o 2 kroki wstecz... podales za ciezko.
zmien wkoncu tytul i zmien zdjecie... tu sie cofles o 2 kroki wstecz... podales za ciezko.
Zgadzam sie.
GUINNESSts
10-11-2009, 02:25
Sebastian na zmiane tytulu za pozno. Napisalem, ze ostatnie. Nie rozumiem co znaczy w koncu:-D
Michal a tak naprawde to z czym sie zgadzasz?
To eksperyment. Ale jak bedziecie powtarzac cos czego nie zozumiem, to nici z wrzucania na forum aby sie czegos nauczyc!!!
Dobrze że wrzucasz. Nikt z nas nie jest mistrzem i każdy się uczy. Osobiście ciachnąłbym tak aby klif wychodził z LD. Poza tym bez zastrzeżeń:)
Michal a tak naprawde to z czym sie zgadzasz?
Zgadzams ie z tym, że cofnałeś sie tym razem do tyłu jeśli chodzi obróbkę, jesli to eksperyment to - zaniechaj go i wróć do poprzedniej obróbki ;)
Nikonozaur
10-11-2009, 02:32
Tak się gapię i gapię... To się może podobać, nie, to się podoba. :) Kolory ciepło-wieczorne, pasuje mi taka wizja.
GUINNESSts
10-11-2009, 02:40
Tak się gapię i gapię... To się może podobać, nie, to się podoba. :) Kolory ciepło-wieczorne, pasuje mi taka wizja.
Nie chce uparcie dazyc do tego, ze to jest dobre. Chcialem innaczej. Nie chcialem powtarzac poprzednich wizji.
Sea przyjalem:)
misiobudrysio
10-11-2009, 07:47
ale Wy tam macie fajne miejca chyba czas wybrac sie na wyspy
borregaard
10-11-2009, 11:30
ale Wy tam macie fajne miejca chyba czas wybrac sie na wyspy
Wójcik w kabarecie już dawno śpiewał..."na Wyspy wiej..."....:mrgreen:
Tomku,fajnie,że szukasz...szukaj dalej...:)
Wszystko fajnie.....eksperyment......jednak wole takie swiatlo naturalnie!
Zdjecie fajne szkoda ze nie zrobiles go naturalniej;)
ta fotka z ostanich z tej serii podoba mi się najmniej a to dlatego że mz.masz na niebie Tomku lekkie przepały ponadto ten kolor nieba do mnie nie trafia, za to do dołu nie mam żadnych zastrzeżeń :-D z innym niebem ta fota trafiłaby w mój gust (tak sadzę )
pozdro :-D
GUINNESSts
10-11-2009, 21:13
Rozumiem Panowie. Dziekuje:) Jutro poogladam Wasze wypociny. Czas mnie goni:(
niebo troche pojechane na maxa ale lubie jak ktos kombinuje a nie puszkuje sie w jednych parametrach
ostrytux
10-11-2009, 22:58
Kolorystyka odjechane maksymalnie, osobiście wolę klasycznie :) Jeśli mógłbym coś zmienić to jednak ciąłbym górę pod tym prześwitem.