Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nienaturalnie...
Sebastianito
08-11-2009, 00:18
Moze komus przypadnie do gustu.
Wspolny wypad z Kultenem na fotografowanie i poznanie Antonego Spencera (angielskiego fotografa). Zrobilismy dokladnie 3 (trzy) rawy... o to jeden z nich.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img265.imageshack.us/img265/1540/standingland.jpg)
Dziekuje.
Fotke Marcina juz widzialem czyli teraz kolej na Twoja :D Podoba mi sie koncepcja z tym "oczkiem wodnym" ale nie do konca mi kadr pasuje.
PS - Gratuluje druku w Digital Camera
Sebastianito
08-11-2009, 00:38
Fotke Marcina juz widzialem czyli teraz kolej na Twoja :D Podoba mi sie koncepcja z tym "oczkiem wodnym" ale nie do konca mi kadr pasuje.
PS - Gratuluje druku w Digital Camera
Dziekuje za gratulacje! Dzieki forum juz mi z 10 osob gratulowalo... :) Do roboty panie i panowie! Wasze zdjecia tez chce widziec w magazynach! :)
GUINNESSts
08-11-2009, 01:07
Pieknie. Bardzo sie podoba. Gratulacje wielkie! 12-ste juz:)
Sebastianito
08-11-2009, 01:16
Pieknie. Bardzo sie podoba. Gratulacje wielkie! 12-ste juz:)
12 juz co? A pozatym nie pochwaliles sie mi o twoim nauczycielu... Oj nieladnie :)
borregaard
08-11-2009, 01:26
Świetna podłoga.
Nie jestem przekonany,że do końca wykorzystałeś warunki..a może specjalnie to "wygasiłeś"...?
Tu mi się widzi taki mały , kolorystyczny...."hardcore"..:mrgreen:
Znakomita fota ...takie klimaty to ja uwielbiam :)
Anthony Spencer spoko pstrykacz i znakomicie kadruje, lecz zawsze brakuje mi u niego ostatniego szlifu :)
Praca kolorystycznie bardzo mi się podoba. Przyglądałam jej się dłuższy czas i zastanawiałam się co kadrowo mi nie leży. Jak dla mnie, albo kadr powinien być bardziej wyciągnięty w prawo, albo obcięty optymalnie do tego oczka. Niestety nie potrafię dorysować prawej strony (;-) ), ale żeby nie być gołosłowną wrzucam linka o co mi chodzi z obciętym kadrem.
http://img213.imageshack.us/img213/8947/standingland1a.jpg
Pozdrawiam i przy okazji gratuluję wiadomo czego
Basia
Piotr_ek
08-11-2009, 03:04
dobre.
Amadeusz
08-11-2009, 03:05
Wspolny wypad z Kultenem na fotografowanie i poznanie Antonego Spencera (angielskiego fotografa). Zrobilismy dokladnie 3 (trzy) rawy... o to jeden z nich.
No to w takim razie zajebiste zdjęcie.
cos niesamowitego...piekna fotografia
Klimat, kolorystyka niesamowite. Rewelacja.
Coś w kadrze drażni, uwagi barbi bardzo trafne
Bardzo fajny klimat, kolorystyka, bardzo na tak.
ładnie - Sebastian mam dla Ciebie propozycję, mz. gdybys zamykał swoje zdjecia ramkami, choćby takimi najcieńszymi, to Twoje zdięcia na pewno by jeszcze zyskały :-D
ładnie - Sebastian mam dla Ciebie propozycję, mz. gdybys zamykał swoje zdjecia ramkami choćby takimi najcieńszymi to Twoje zdięcia napewno by jeszcze zyskały :-D
Coś w tym jest. Ja nie byłem dotąd zwolennikiem ramek ale niektóre kadry naprawdę zyskują. Sam się zastanwiam czemu tak się dzieje...?
Bo bywają dzieła skończone, wymagające ramek.
Coś jak wisienka na torcie :D
I wtedy uwagi o niedokończonym kadrze są nie na miejscu
Niestety nie potrafię dorysować prawej strony (;-) ), ale żeby nie być gołosłowną wrzucam linka o co mi chodzi z obciętym kadrem.
Ja bym już tego nie zmieniał jest dobrze tak jak jest .
Zdjęcie jest dobre a autor następnym razem zrobi je tak by było rewelacyjne .
Nikonozaur
08-11-2009, 11:30
Co tu dużo mówić, ładna fota. Jedynie jakoś mi nie pasuje ten skrawek góry po lewej, wygląda obco.
Harb dobrze prawi. Po jego perswazji zacząłem fotki walić w ramy. Co prawda treść zdjęć pozostała ta sama, ale za to oprawa znacznie zyskała.
wojtek6308
08-11-2009, 11:48
Jest bardzo ładnie i mnie się podoba :) może ciut więcej światełka na dole by się przydało, ... i rameczka.
Słuszna uwaga powyżej ;) Ale ogólnie bardzo mi się podoba...
P.S. Także dorzucam się do gratulacji ;)
ostrytux
08-11-2009, 12:51
Światło, kadr, klimat wiejący „lekką” grozą, kolor nieba – taka fotografia musi się podobać :)
Dla mnie rewelacja :-D!
I ja również przyłączam się do gratulacji :mrgreen:!
naturalnie bardzo dobre ujęcie. i te kolorki.
Fajny - księżycowy klimat wyszedł.
Sebastianito
08-11-2009, 22:14
Dziekuje wszystkim za opinie. Nad rameczka sie zastanowie. Wlasnie wrocilem z fot. i nie wiem czego sie spodziewac... zgrywam RAW i miejmy nadzieje ze was zaskocze! :)
P.S. Dziekuje za gratulejszyn.