Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Chlodno, buro i mokro!
Kolejne ujecie z okolic naszego forumowego kolegi Guinnessa;)
Grzebane z szuflady......dzis u mnie warunki do zdjec doskonale.....ulewne deszcze na przemian ze sloncem......czyli takie niebo jak lubie:D Niestety musze zaraz zmykac do pracy:(
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/11/hsw4zb-1.jpg
źródło (http://i34.tinypic.com/hsw4zb.jpg)
jerezano
04-11-2009, 15:52
Mnóstwo już było na forum widoczków z kamieniem lub skałą na pierwszym planie - taki dobrze się sprzedający standard. (W mojej, rzecz jasna, opinii :mrgreen: )
Sebastianito
04-11-2009, 15:52
Kiedys sie doczekamy i bedziemy pracowac na pelen etat jako Landscape Photographers i to pogoda bedzie czekala na nas a nie my na nia. :)
Mnóstwo już było na forum widoczków z kamieniem lub skałą na pierwszym planie - taki dobrze się sprzedający standard. (W mojej, rzecz jasna, opinii :mrgreen: )
Hehe aaaa to wiem:D
Kiedys sie doczekamy i bedziemy pracowac na pelen etat jako Landscape Photographers i to pogoda bedzie czekala na nas a nie my na nia. :)
A jest taki zawod.....???? BIERE!
bardzo mi się podoba ze względu na fajny kadr , pokaz coś innego bo ile można oglądać te wasze irlandzkie landszafty:mrgreen::mrgreen:
bardzo mi się podoba ze względu na fajny kadr , pokaz coś innego bo ile można oglądać te wasze irlandzkie landszafty:mrgreen::mrgreen:
Za 10 dni jade do Polski.......mam nadzieje ze troche tej jesieni zostanie dla mnie:D
borregaard
04-11-2009, 16:21
Ja już wiem,że techniki,prawie opanowane,dlatego błagam o jakąś odmianę krajobrazu....please...
Jakie światło trochę nie bardzo... nie przekonuje mnie to zdjęcie, widziałem duzo Twoich dużo lepszych ;)
Światło nieszczególne, na granicy góry niebo powstała zielona obwódka ...też uważam że już pokazywałeś znacznie lepsze fotografie.
Nikonozaur
04-11-2009, 18:08
Za 10 dni jade do Polski.......mam nadzieje ze troche tej jesieni zostanie dla mnie:D
Nie chcę Ci psuć nastroju, u mnie pada mokry śnieg...
Nie chcę Ci psuć nastroju, u mnie pada mokry śnieg...
U mnie niestety też... z dnia na dzień na drzewach coraz mniej liści :-|
Pozdrawiam.