Zobacz pełną wersję : sony vcl dh0758 i d300
http://www.allegro.pl/item793422136_konwerter_szerokokatny_0_7x_sony_vcl _dh0758_fv.html
będzie pasowac do D300 ?
Głupie pytanie zadałeś, gdzie do D300 chcesz to przykręcić?
Pytanie brzmi czy do twojego obiektywu będzie pasowało a to do jakich obiektywów pasuje masz tam wyraźnie napisane
Pasuje również (poprzez pierścień redukcji 58 mm - 58 mm) do każdego obiektywu z gwintem do mocowania filtrów o średnicy 58 mm
hehehe dobre ;) to nawet ja wiem ze kolega nie podał najważniejszej informacji :) ale chyba mamy się domyśleć jakież to on obiektywy i o jakiej średnicy ma :)
Chyba ze chodzi ci o to czy dokręcisz to do d300 zamiast obiektywu ... wtedy odpowiedz brzmi: NIE :P
onia jak pytanie miało się tyczyć przykręcenia tego bezpośrednio do korpusu (wyszedłem z założenia że aż tak głupiego pytania nie można zadać) to z całym szacunkiem ale kolega powinien sprzedać D300 (bo go przypadkiem zepsuje próbując przykręcać tu i ówdzie różne rzeczy nie koniecznie przystosowane do przykręcania w te miejsca) i kupić sobie coolpixa najlepiej L20 tam się nie da nic przykręcić!!! Chyba!!!