Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Plazowo, zachodowo i na nowo!
Byly to moje poczatki z NEFami......szybko zauwazylem ze warto:D
Tak wyglada to zdjecie obrobione jakies 2 lata temu KLIK (http://www.digart.pl/zoom/1968779/Ballybunnion_II.html)
A tak teraz.....co sadzicie?
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/10/2ir1xy8-1.jpg
źródło (http://i36.tinypic.com/2ir1xy8.jpg)
no niczego sobie :) tylko to niebo na środku jakoś dziwnie wygląda ;P
ale to już czepianie się
Grzesiek sądze ze troche za cukierokowo wyszło, tzn dobrze jest ale nie moje klimaty tym razem. Kadr super. ;)
Kopara mi odpadła! Uwielbiam tego typu foty, a tu jeszcze panorama...
Niebo chyba bardziej udane na digart.pl - przynajmniej jak dla mnie!
Kopara mi odpadła! Uwielbiam tego typu foty, a tu jeszcze panorama...
Niebo chyba bardziej udane na digart.pl - przynajmniej jak dla mnie!
Wtedy to przelecialo przez Photomatixa.......no i ostrzylem niebo.....czego teraz nie robie:)
Wygladalo by inaczej gdybym je wyostrzyl;)
Niom, cukierek taki wyszedł. Chyba jednak przesadziłeś. To niebo też jakoś tak dziwnie wyszło
Wersja z przed 2 lat dosyć fajnie była obrobiona za wyjątkiem okolic słońca i plaży, wyszło jakoś brązowo, ale pozostałe elementy bardzo dobrze wyszły, wydaje mi się ze lepiej niż wersji nowej. ;)
Wersja z przed 2 lat dosyć fajnie była obrobiona za wyjątkiem okolic słońca i plaży, wyszło jakoś brązowo, ale pozostałe elementy bardzo dobrze wyszły, wydaje mi się ze lepiej niż wersji nowej. ;)
Odnoszę podobne wrażenie
Chmmm wlasnie wychodze na urodzinki brata.....hehe z tequilla w plecaku:D
Ale jutro podejde do tego zdjecia jeszcze raz........to jest zbyt dobry material zeby tak spaprac!
RADA KTORA DAL MI KIEDYS HARB - obrob zdjecie a nastepnego dnia zobacz je jeszcze raz na spokojnie, jak swteirdzisz ze to jest to, to pokaz!
plastic fantastic proszę Ciebie wyszedł. Walcz jutro. Chociaż po tej tequili to ja nie wiem czy to rozsądne będzie :D
ostrytux
31-10-2009, 23:07
Kadr swoją przestrzennością powoduje zawrót głowy - pozytywny oczywiście :D
Ale że trochę ...
plastic fantastic proszę Ciebie wyszedł.
... to się zgodzę :)
krupcia22
01-11-2009, 00:25
jak mam wybierac to jednak wole stara wersje :P
ale kadr przedni...lubie takie widoki... troche nie pasuje mi obrobka :(
miejsce świetne, światła dużo, przy właściwej obróbce może to być naprawdę dobre zdjęcie :-D
Chmmm wlasnie wychodze na urodzinki brata.....hehe z tequilla w plecaku:D
Ale jutro podejde do tego zdjecia jeszcze raz........to jest zbyt dobry material zeby tak spaprac!
RADA KTORA DAL MI KIEDYS HARB - obrob zdjecie a nastepnego dnia zobacz je jeszcze raz na spokojnie, jak swteirdzisz ze to jest to, to pokaz!
Kadr i miejscówka pierwyj sort.
Mi lepiej podchodzi pierwsza wersja. Jestem przekonany, że wersja trzecia zabije dwie poprzednie.
Miłej imprezki :-D.
borregaard
01-11-2009, 10:44
Nowe jest wrogiem dobrego.....
Mnie też wydaje się, że pierwsza wersja ma lepszy odbiór z wyjątkiem środka kadru, w nowej wersji przekontrastowne niebo :-)