Zobacz pełną wersję : Moje pierwsze Axalp - deko inaczej:)
Hesja napisał relację bardziej na poważnie, ja troszkę na wesoło:) nawet mega wesoło:)
Dre pomógł poskładać to w jakiś sensowny sposób - dzięki koleżko!
Relacje możecie pobrać z :
1. MOJE PIERWSZE AXALP (http://www.sharepdfbooks.com/0SCC17WZE1GG/moje_pierwsze_axalp.pdf.html)
i ewentualnie
MPA (http://drestudio.com/wykonane/Dtp/Dyziek/moje_pierwsze_axalp.pdf)
Jakoś może deczko słaba niż oryginał bo nie chciałem żeby dużo ważyło:)
Miłego czytanka no i czekam na opinie:)
pozdrawiam
Dyziek
ps. na koniec dziękuję wszystkim którzy tam byli i się świetnie bawili:)
ps2. foteczki zaprezentuje jutro:)
Ja juz widzialem gdzie indziej i jestem na duze tak! Dales rade Dyziu!
No Dyziu, jakby to określić - chyba większość jak nie wszyscy spodziewali się fot, superaśnych fot, a tu .... zaskoczenie, ale miłe.
Czekałem z niecierpliwością na Twoje Axalp i tak naprawde sie nie zawiodłem - relacja i sposób podejścia do pokazania tego co się działo na duży, DUŻY PLUS.
pozdruffki
K.
Dyziek, album pierwsza klasa, fajny pomysł, zwalę go od Ciebie :):)
no super to zrobiłes - gratki :-D
ovserwator
30-10-2009, 23:53
dyziek dyziek..... Ty wiesz co... :)
obejrzalem PDF-a i jestem pod wielkim wrazeniem , Twojej pracy czyli fantastycznych zdjec , ale tez i pracy graficznej ktora ktos wykonal skladajac material , czytajac relacje chce sie tam byc i podziwiac na zywo , kilka zdjec to prawdziwe perelki , tak przy okazji moglbys zaprezentowac w dziale portret Swoja druga polowe :)
Pozdrawiam serdecznie
michaelsoncam
31-10-2009, 00:23
Mozna i tak.:)
Jest sympatycznie, zwlaszcza opisy.
Pozdrawiam.
świetny materiał,,, i jak zwykle rewelacja w każdym calu :)
Pozdrawiam
JaxII
peterdre
31-10-2009, 00:26
foty zajebiaszcze :) naogladalem sie ich podczas skladania materialu :))
Dyziek z Toba robota to sama przyjemnosc, cos tam pomarudzisz, ale zawsze wszystko sprawnie i szybko idzie
i co najwazniejsze lubisz posluchac czyjesc opinii... takze grafe dla Ciebie to raz dwa zawsze trzaskam :)
foć tam dalej, a po oprawe wiesz gdzie zapukac :)))
pzdr!
No Wspólniku dałeś radę :).
Bardzo fajna relacja, a ja myślałem, że napiszesz tylko jedno zdanie - Było na bogato :).
Jacek
Materiał na 5 :) bardzo mi się podoba, dobra robota gratuluję :)
wasilewk
31-10-2009, 10:40
Suuper ! Fachowy język kogoś, kto siedział za sterami. Podobało sie bardzo !
Pzdr.
misiobudrysio
31-10-2009, 10:58
swietna robota
pozdr.
Moje zdanie znasz, super podziękowania dla Ani.
Tak trzymaj;)
Fajnie i ciekawie zrobione. Foty jak zawsze. Podoba mi się zdjęcie Ani :) a kijków karbonowych nie widzę (jest czarna plama)
Rewelka :) Czekamy na czesc II :D
A ja składam wniosek do brata Redaktora Naczelnego, by ten lub podobny materiał od Dyźka wziąć pod uwagę przy kolejnym Magazynie NKP. Super to wyszło więc warto to wydrukować :)
:) całość na wesoło. Fajnie się czyta się.
Świetna prezentacja i zdjęcia jak zawsze, końcówka w wielkim stylu - gratulacje
Piotr_ek
01-11-2009, 00:07
Moje zdanie to już chyba znasz :>
Może czas wydać jakieś 'wspomnienia z Axalp' :) pod szyldem NKP.
fajna sprawa i pomysl... wykonanie tez pierwsza klasa...
Przed chwilą sobie wydrukowałem, polecam. Zupełnie inny (lepszy) odbiór niż z kompa.
pzdr
Dobre, bo inne, tak trzymaj ;)
Obejrzałem w pracy na większym monitorze i cóż...
Czapki z głów Panowie!!! ;-)
Dyźku! Super sprawa, ciekawe fotki, wszystko dobrze pomyślane i skomponowane z tekstem.
Nic dodać nic ująć!
Klasa!!!
POZDRAWIAM!
Daro
Świetny reportaż, świetne fotki :) Gratuluje Dyziek! Choć ja mam niedosyt, jeszcze więcej zdjęć bym obejrzał! :)
Pozdrawiam,
AMI
I ja się przyłączam do tych pochwał, super wydanie - ciekawy projekt!
Podoba się :-D
Chłopie rzuć te samoloty, ostatnie zdjęcie jest najlepsze.
Mijanki robią piloci samolotów w powietrzu, a Ty się mijasz z powołaniem.
Portretami się zajmij..........:)
Jak ja Cię dorwę za tego Hlymura!!!!!!! Nu zajc, pagadi.....
.
.
.
Nareście rasowa reporterka, jakbyś strony z porządnego magazynu zeskanował i nam przedstawił.
Pozdrawiam.
Dyzio, ja robię w grafice od 11-tu lat i powiem Ci, że kawał dobrej roboty odwaliłeś. Nieczęsto się widzi tak złożoną publikację. Podoba mi się bardzo. Chyba pójde na emeryturę ;)
Skibek, ja tylko dałem foty, napisałem tekst, poukładałem w całość, a już z stroną graficzną powalczył peterdre :) Ale fajnie że się podoba:) (http://www.forum.nikon.org.pl/member.php?u=33219)
Super robota! Mam nadzieję, że w piątek pokażesz więcej na "Hassanowym" spotkaniu:)
Fajny materiał miło się czyta.
no to wreszcie pocisnąlem z tym Twoim tekściwem po całości na duzym monitorku :)
a skoro to taniec z gwiazdami to
Wodecki: oglada sie i czyta rewelacyjnie jak dobra powiesc w odcinkach, wspanialy dowcip! brawo! praca jako calosc dostaje... 10 pkt :)
Czarna Mamba: Dyziek, pieknie ale glownie to zasluga rewelacyjnego skladu Piotra dre :) A ze oceniam Ciebie to mimo wszystko 7 pkt
Piotr Galiński: Panie Tomku, wszystko pieknie - a zdjecia? Gdzie te piekne foteczki z tych pieknych miejsc? Do poprawki w 2010! :) 8 pkt.
Tyszkiewicz: Wspaniale, wspaniale Pan pisze Panie Tomku o swoich przyjacielach. Są Panu za to na pewno bardzo wdzieczni a hesja na 1000% :) dla mnie bezsprzecznie 10 pkt! :)
ps. a ja to sie ciesze, ze sie zmusiles do napisania TEZ :) to jest nas juz dwoch :) jeszcze kilka lat i jakies stowarzyszenie literackie zalozymy :mrgreen: fajnie wszystko pomyslane
ode mnie za caloksztalt nie wnikajac w szczegoly - 10 pkt :)
Psychotrop
05-11-2009, 13:53
A ja składam wniosek do brata Redaktora Naczelnego, by ten lub podobny materiał od Dyźka wziąć pod uwagę przy kolejnym Magazynie NKP. Super to wyszło więc warto to wydrukować :)
naczelnemu już podesłałem pdfa - był pod wrażeniem ogromnym!
ja zresztą też!
Tomuś - brawa ode mnie
Dyziek, mordo moja:P powiem Ci ze jestem pod wrazeniem ... chyba za rok sie z Wami wybiore;P
nie wiem czy cos tam ustrzele 85mm ale co tam:P dla samego fun'u pojade:P