Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Siguenza
malasana
30-10-2009, 20:40
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/siguenza04.jpg)
kolorki zdecydowanie na tak, co do kadru sam nie wiem :-D
kolor bardzo ladny ale wolalbym bardziej w prawo bo moja ciekawosc sie mnie pyta co tam dalej jest :mrgreen:
Sylvester
30-10-2009, 20:58
Ja jestem na tak, kupuje :) no moze troszke żółtego bym zabrał :)
Ja jestem na tak, kupuje :) no moze troszke żółtego bym zabrał :)
Popieram w całej rozciągłości.
BBall_Freaker
30-10-2009, 21:06
kolor bardzo ladny ale wolalbym bardziej w prawo bo moja ciekawosc sie mnie pyta co tam dalej jest :mrgreen:
Wyjąłeś mi to z ust :)
malasana
30-10-2009, 21:11
Wiedzialem, ze beda watpliwosci co do kadru... Pyta sie co jest z prawej? Oglednie mowiac, nie chcecie wiedziec:D
borregaard
30-10-2009, 21:18
Ja nie pytam...:-D Podoba mi się kadr i kolor..Ustawiłbym polowkę ,nieco,wyżej....lub,jeśli jej nie było,przypilnowałbym szczytów.....:-D
malasana
30-10-2009, 21:28
Ja nie pytam...:-D Podoba mi się kadr i kolor..Ustawiłbym polowkę ,nieco,wyżej....lub,jeśli jej nie było,przypilnowałbym szczytów.....:-D
Byla polowka, ale nie tylko;) Generalnie, zazwyczaj staram sie unikac efektu obwodki, stad tez mniejszym zlem dla mnie jest przyciemnienie kawalka budowli. Niemniej jednak, dzieki za uwage.
Takie malowane zdjęcie... czyli podoba się. Sam osobiście ciachnąłbym centymetr dołu - zaraz nad kretowiskiem... ;-)
Piękne kolorystycznie , dobry kadr, podoba się bardzo :)
ostrytux
30-10-2009, 23:16
Podoba mi się, świetna kolorystka co do kadru to jedynie ciachnąłbym dół na wysokości tego krzaczka na środku.
Ładne. Tamte miejsca mają to coś co wystarczy rejestrowac. Robisz to doskonale ...
Takie malowane zdjęcie... czyli podoba się. Sam osobiście ciachnąłbym centymetr dołu - zaraz nad kretowiskiem... ;-)
Pełna zgoda:)
Fajne, podoba mi się. Co do kadru też nie byłem na początku przekonany, ale teraz wydaje mi się ok. Kolorki fajne, przyciemnienie od góry też.
malasana
31-10-2009, 14:33
Dziekuje wszystkim za komentarze! Ciesze sie, ze mimo kiepskiej pogody udalo sie utrwalic to miejsce w taki sposob, ktory oceniliscie pozytywnie...
Któryś raz patrzę na to zdjęcie, czytam komentarze, i teoretycznie rozumiem o co chodzi ich autorom, ale jednak muszę napisać że mi to się po prostu cholernie podoba, zarówno kolorystycznie, jak i kadrowo :)
krupcia22
01-11-2009, 00:18
ladnie, brakuje mi troche nieba-tzn jest dla mie nieciekawe
malasana
01-11-2009, 13:19
ladnie, brakuje mi troche nieba-tzn jest dla mie nieciekawe
Hehe, a ja wlasnie jestem dosyc zadowolony z nieba, udalo sie z niego spoor wyciagnac pomimo kiepskich warunkow...
GUINNESSts
01-11-2009, 14:52
Drazni mnie to samo co B... Reszta oki jak na miejsce.
Mogles sprobowac pedzelkiem zdjac to ciemne z wiezy. Jestes NX prawda? Tam zdaje sie tak mozna.
dokladnie troche dolu przyciac i spoko ..ladnie.