Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Klasztor św. Cecyli
Al Koholik
30-10-2009, 13:55
Takie coś...
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/u6yqdfbxo8dpa2zk3zf.jpg)
*
Kadrowo i kolorystycznie to świetnie, ale czy ten kościół czasem nie leci ostro w prawo ?
Kadrowo i kolorystycznie to świetnie, ale czy ten kościół czasem nie leci ostro w prawo ?
Leci.
Kadrowo i kolorystycznie i mi się podoba.
Al Koholik
30-10-2009, 14:16
Leci? Nie, nie leci :( Raczej "ciązy"... sam już nie wiem...
malasana
30-10-2009, 14:34
Jak na warunki, w jakich robiles to zdjecie, wyszlo dobrze.
Świetne miejsce! Kadr wydaje się być ok.
borregaard
30-10-2009, 17:11
Jest dobrze i dobrze,że ta gałązka w LG jest,mniej mi się podoba ciasnota pod sufitem...:-D
jest bardzo fajnie , jak wspomniano wyż
ej za nisko deczko
Kadr bardzo fajny.
Kolorki też fajne.
Jeno jak już wcześniej wspomniano, lekko bym naprostował i dał trochę więcej oddechu u góry kadru.
Very nice :-D.
dlatego jest ciekawie - ale w tym tkwi szkopuł, pochyłoś jest ze smakiem, mnie tym razem przeszkadzaja te gałązki w LG nie dlatego ze są ale dla tego ze sa takie nijakie, gdyby było ich trochę wiecej byłoby ok. a tak są takie sorry "wyliniałe" sama fotka na plus
Leci? Nie, nie leci :( Raczej "ciązy"... sam już nie wiem...
Ciąży !? w klasztorze....?
ŁAdne miejsce ciasno jak wspomniał Andrzej ...
GUINNESSts
31-10-2009, 00:23
Tak. No ciasno troszke i to razi. To, ze klasztor sklada sie do srodka tez. Z drugiej strony zwraca to uwage i sklania do zadumy. Nie filozofuje.
Galazki dodaja mi poczucia trojwymiarowosci.
Jest dobrze i dobrze,że ta gałązka w LG jest,mniej mi się podoba ciasnota pod sufitem...:-D
Zgadzam się. Gałązki mi kompletnie nie pasują.
Al Koholik
31-10-2009, 10:23
Z premedytacją strzeliłem taki kadr. Kadrowałem z przytłaczającą ilością podłogi częściowo później do wycięcia. Przez to otrzymałem proste ściany klasztoru i ciasnotę "pod suftem" Widząc, że cała lewa strona będzie dominować poszukałem gałązki po prawej która "zrównoważy" lewą....
Właśnie taką se teorie wymyśliłem :wink:
hm to mi przypomina klasztor gdzie był ojciec Pio i miejsce gdzie krecili film z adamczykiem o papirzeu
Takie posty lecą prosto do śmietnika (z tak haniebnymi błędami).
Kadrowo jest nieźle ale mnie te krzywizny przeszkadzają :)
Al Koholik
31-10-2009, 20:56
Co Wy z tymi krzywiznami?
Czy może ktoś z Was pokrzywić to zdjęcie żeby wyprostować?
Mnie krzywizny nie rażą tak bardzo, bo i okolica jakaś krzywa, wszędzie góry:) Fajne, delikatne światełko, mi się podoba.