Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sztywny pal Azji...
On ci to??
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img4.imageshack.us/img4/2451/igp6134igp613421sztywny.jpg)
fotokornik
28-10-2009, 14:38
to zdjęcie mi się z jednym kojarzy...
nie wiem z czym się kojarzy koledze :?::-P ale mi się podoba , ładnie wyszło niebo , możne trochę inaczej bym widział kadrowo ale ogólnie jest ok
Dzięki za opinie. fotokornik, oświeć mnie, bo nie mogę zatrybić
Moze jestem inny.......jednak jestem na NIE!
Zdjecie bardzo pospolite jak i modny temat......zeby temat chwycil trzeba umiec to naprawde dobrze pokazac.....ten kadr mnie nie przekonuje!
Ech zaczynam tesknic za memlanymi dzielami Kultena!
Greg77, OK. Wydawało mi się, że tak właśnie TO widzę.
Moze jestem inny.......jednak jestem na NIE!
Zdjecie bardzo pospolite jak i modny temat......zeby temat chwycil trzeba umiec to naprawde dobrze pokazac.....ten kadr mnie nie przekonuje!
Ech zaczynam tesknic za memlanymi dzielami Kultena!
Podpisuję się. Do mnie ten kadr też nie gada. Jakieś takie bez wyrazu. Może należałoby tą kłodę pokazać nieco niżej tzn w dolnej części kadru a nie centralnie na środku.
krupcia22
29-10-2009, 03:50
Greg nie badz az tak krytyczny co do pospolitego kadru--- ile na forum jest zdjec Irlandii?? :)
Może należałoby tą kłodę pokazać nieco niżej tzn w dolnej części kadru a nie centralnie na środku.
ale tu sie zgodze...
choc nie jest zle :)
Greg nie badz az tak krytyczny co do pospolitego kadru--- ile na forum jest zdjec Irlandii?? :)
Sorry mozesz uscislic?? Czy widziales kiedys zebym pokazal kawal deski w srodku kadru z memlana woda?
On ci to??
Nie on ci, oj nie ;) Ale tytuł wątku super :mrgreen:
Pozdrawiam.
krupcia22
29-10-2009, 23:20
Sorry mozesz uscislic??
jasne ze moge ;)nie odnosilem sie do Twoich slow na temat czy Ci sie podoba kadr-wykonanie-obrobka... chodzilo mi tylko o slowa:
Zdjecie bardzo pospolite jak i modny temat
jak by rozpatrywac wszystkie zdjecia pod wzgledem modnego tematu...to co by tu pokazac na forum... ??
od cala moja uwaga, nic osobistego ;)
jasne ze moge ;)nie odnosilem sie do Twoich slow na temat czy Ci sie podoba kadr-wykonanie-obrobka... chodzilo mi tylko o slowa:
jak by rozpatrywac wszystkie zdjecia pod wzgledem modnego tematu...to co by tu pokazac na forum... ??
od cala moja uwaga, nic osobistego ;)
A mnie chodzilo o to ze wiele razy przymierzalem sie do tego typu zdjec.....naklepalem tego naprawde sporo......i jakos czuje ze nie jest to warte pokazania.....i wydaje mi sie ze kazdy powinien takie cos czuc:)
krupcia22
30-10-2009, 01:04
ooo to sie nie zrozumielismy :P bo teraz zgadzam sie z Toba w 90%... bo te 10% moze byc tak ze ktos mysli ze jest ok...albo w "miare ok" i liczy na jakies wskazowki...
bo dzieki wskazowka z forum powiem szczerze ze moje zdjecia staja sie lepsze...troche:mrgreen:
bo te 10% moze byc tak ze ktos mysli ze jest ok...albo w "miare ok" i liczy na jakies wskazowki...
bo dzieki wskazowka z forum powiem szczerze ze moje zdjecia staja sie lepsze...troche:mrgreen:
Tu masz racje ale trzeba sie jeszcze udzielac w takiej dyskusji:D Robimy OT....sorry!
Nikonozaur
30-10-2009, 01:31
Opinia Grześka całkowicie pokrywa się z moim postrzeganiem tej fotki.
krupcia22
30-10-2009, 01:47
Opinia Grześka całkowicie pokrywa się z moim postrzeganiem tej fotki.
2 na 1 - to juz nie mam szans:mrgreen:
przepraszam autora watku... juz nie zasmiecam :) ps nie zrazaj sie ale staraj sie wyciagac wnioski ;)
przepraszam autora watku... juz nie zasmiecam :) ps nie zrazaj sie ale staraj sie wyciagac wnioski ;)
No co Ty, nie masz za co przepraszać.
fotokornik
31-10-2009, 17:02
Dzięki za opinie. fotokornik, oświeć mnie, bo nie mogę zatrybić
niezbyt mi się to podoba, nie przekonuje mnie kadr no i jakis dziwny klimat jak na azję. A widząc SZTYWNY PAL to już w ogóle...
EDIT:
sory za tak późną odpowiedź, mam bardzo mało czasu ostatnio :D
fotokornik, chodziło o pal TEGO Azji, a nie TEJ Azji...