Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stary motyw deko inaczej
Andrzej, przebacz...!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img197.imageshack.us/i/dsc85940001m.jpg/)
cypherdid
26-10-2009, 22:13
Ładnie.
Proac150
26-10-2009, 22:15
No... mocne... , ale podoba się :)
podoba mi sie techniczna strona tej foty....jest idealna!
Czy te trawy tak wyglądały? Ja już z 13 lat w górach nie byłem i mogłem zapomnieć.
Kadrowo mi się podoba, czuć góry na tej fotografi, mam tylko wrażenie że wyciągałeś z cieni
czy mi się wydaje tylko?
Czy te trawy tak wyglądały? Ja już z 13 lat w górach nie byłem i mogłem zapomnieć.
Kadrowo mi się podoba, czuć góry na tej fotografi, mam tylko wrażenie że wyciągałeś z cieni
czy mi się wydaje tylko?
Właśnie kolory tych traw mnie zachwyciły. Może nie jest to 100/100 ale wiele nie odstają od rzeczywistości. Tutaj bardziej niebo było "brane pod uwagę"... ;-) Z cienia najbardziej wyciągałem kosodrzewinę...
Fajny kadr , dobra obróbka...podoba się :)
krupcia22
26-10-2009, 23:35
bardzo ladnie, na +kolorki
downunder
26-10-2009, 23:37
Piękme kolorki, bardzo łądny kadr. :D
Już któryś raz tu wracam, jest ładnie, cholera tylko jakieś 750 km po Polskich drogach
W tym kadrze jest dla mnie wszystko na duży + a kolorystyka szczególnie :-D
Już któryś raz tu wracam, jest ładnie, cholera tylko jakieś 750 km po Polskich drogach
A byłeś w tym roku w sierpniu w Tatrach? Widziałem na Kopie Kondrackiej faceta z D3x. Tak sobie przypomniałem o tym teraz, gdy spojrzałem na Twoją stopkę.
A byłeś w tym roku w sierpniu w Tatrach? Widziałem na Kopie Kondrackiej faceta z D3x. Tak sobie przypomniałem o tym teraz, gdy spojrzałem na Twoją stopkę.
:mrgreen:
To nie ja zdecydowanie już daaaawno w Tatrach nie byłem, a to co w stopce, cóż chciał bym - może kiedyś :-D
nooooo duza róznica na plus w stosunku do poprzedniej foty, ogarnąłeś klolorystykę :-D i teraz jest b. ładnie
Podoba się. Tylko ten stawik taki zanieczyszczony:) - plamy jakieś pływają:).
ps. jaki to stawik??
wojtek6308
27-10-2009, 10:09
I tu jest bardzo ładnie :)
Świetnie uzyskane kolory ;) Jestem na tak!
Kolory przepiękne, kadr super :)
Mark Kowalczyk
27-10-2009, 12:16
Kolory ok, rozplanowanie kadru ok, ale nie mogę się pozbyc wrażenia ciasnoty.
borregaard
27-10-2009, 18:13
Andrzej, przebacz...!
No dobra...już dobrze...
...na zdjęciu też ..b.dobrze..:-D