PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] kolejne..

bukkake cowboys
26-10-2009, 20:39
wizaż / fryzury : Bybluk Marta
stylizacja : Górecka Kasia
modelka: Malkiewicz Weronika [GAGA]

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.tkaczykmichal.pl/weronika/DSC_0649czb.jpg)

2.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.tkaczykmichal.pl/weronika/DSC_0802b.jpg)

sowart
26-10-2009, 21:06
Podoba się. Ciekawa zabawa obróbką na 2, ale troszkę ciut za mocno żółte na włosach

paw_m
26-10-2009, 21:06
Oba świetne! Bardzo ciekawy efekt na 2.

darko
26-10-2009, 21:22
Ja się może na tym nie znam ale powidzcie mi co to za moda na takie powykręcane pozy jak na 1.
Wygląda to dla mnie bardzo dziwnie, nie kupuję tego

bukkake cowboys
26-10-2009, 21:39
Ja się może na tym nie znam ale powidzcie mi co to za moda na takie powykręcane pozy jak na 1.
Wygląda to dla mnie bardzo dziwnie, nie kupuję tego

Bardzo cenna uwaga - następnym razem powiem modelce "stań jak do rozstrzelania" special 4 u ;]

skoras
26-10-2009, 21:55
Zdjęcia przyjemne, nieco dziwnie się spodenki (?) na jedynce ułożyły pomiędzy nogami :D Postprocessing rewelacyjny

darko
26-10-2009, 22:42
Bardzo cenna uwaga - następnym razem powiem modelce "stań jak do rozstrzelania" special 4 u ;]
Pytam się jak człowieka a ten wyskakuje z rostrzelaniem, nie można normalnie odpowiedzieć ?
Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie

PS.
Tak zauważyłem buśkę na końcu

PoLaRoS
27-10-2009, 19:50
Moda hmm przejrzyj np Voga tam aż roi się od "powykręcanych" póz . Jedni to lubią inni nie :) ja należe do tych pierwszych i fotki mi się podobają.

darko
27-10-2009, 20:27
Ja nie lubie.
Ale dalej nie mam odpowiedzi na pytanie, bo odpowiedź w stylu bo w Vogue tak jest nie jest dla mnie odpowiedzią

bukkake cowboys
27-10-2009, 22:04
Ja nie lubie.
Ale dalej nie mam odpowiedzi na pytanie, bo odpowiedź w stylu bo w Vogue tak jest nie jest dla mnie odpowiedzią

hmmm dla mnie poza jest "w normie" , wcale nie uważam jej za "wykręconą"

ale jak usilnie chcesz to odpowiem:
"1." Jest zdjęciem klasycznie modowym [przynajmniej miało być ;] - jak zapewne wiesz w tej dziedzinie fotografii eksponujemy ubranie za pomocą modelki.. W tym kadrze widzisz a) że "Marynarka" nie sięga do pasa b) że Marynarkę zdobia trzy kokardki [dwie na rękawach jedna dubletowa na froncie] oraz że podobna kokardka zdobi szorty c) ta sama poza uwydatnia koszulę , jej nietypowy materiał oraz jej fason d) również w tym kadrze widzimy wszystkie trzy dodatki [włosy , szyja , nadgarstek]

Dlatego wybrałem akurat ten kadr aby wam pokazać - mimo że, jak mówisz "poza jest wykręcona"..
Inna poza "normalna / "jak na rozstrzelaniu" - mogła by nie oddać wszystkich w/w elementów stylizacji..
Jeśli chodzi o mnie i moje upodobania , to oszczędziłem też na kontraście [normalnie podbił bym o kilka działek] , ale stracił bym detal w szortach..

Zdjęcie miało przedstawiać przede wszystkim ciuch stąd poza i obróbka

A jeśli chodzi o Vogue i o "bo w tym magazynie jest tak || nie jest dla mnie odpowiedzią"..

Warto czasem otworzyć ten magazyn chociażby po to by popatrzeć na kunszt mistrzów i aktualne trendy..
Praktycznie w każdym numerze zobaczysz ucięte części ciała w kadrach , które dla jednych są "grzechem" dla innych "zaletą" - BO

"fotografia mody przedstawia przede wszystkim ubranie" o czym niektórzy często zapominają.. a co wpajali mi od zawsze ludzie mądrzejsi .. :)

Tyle odemnie

PoLaRoS
27-10-2009, 22:28
"fotografia mody przedstawia przede wszystkim ubranie"
... najlepiej na ładnym "wieszaku" ;)

darko
28-10-2009, 09:43
hmmm dla mnie poza jest "w normie" , wcale nie uważam jej za "wykręconą"

ale jak usilnie chcesz to odpowiem:

No i dziękuję bardzo, teraz rozumiem dlaczego tak zrobiłeś a nie inaczej.
Fotografai mody jest dla mnie obcą formą, stąd czasem mogę zadać dziwne pytanie.

Pozdrawiam

remiksson
28-10-2009, 16:29
Pierwsze fajniaste :) Ale takie kolorowe malowanki zawsze mnie wkurzały, dlatego IMHO dwójka na nie :)

jungli
30-10-2009, 00:11
1 nie podoba mi sie ten kikut, ktory zostal z lewej reki
za to 2ka bardzo fajna

pozdrawiam