PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Schody klasztorne

malasana
25-10-2009, 21:32
Zapraszam!

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/siguenza01.jpg)

andrzejp
26-10-2009, 11:35
Jak zwykle Twoja fota poprawna, ciekawa,
ciekawy, pastelowy kolor kamieni, murów.
jednakże tym razem tytuł mi nie pasuje do tego co pokazałeś.
Mz te schody nie są tak mocno budujące aby były w tytule.
Owszem ciekawie pokazałeś to wejście, rząd donic na schodach
i to wszystko.

malasana
26-10-2009, 11:47
Dzieki za rzeczowy komentarz. Co do tytulu, mialem z nim problem - nic innego mi nie przyszlo do glowy;)

andrzejp
26-10-2009, 13:18
.... ale miejsca to masz fantastyczne, może jakieś detale masz w zanadrzu.
Często właśnie fragmenty architektury wspaniale się pokazują.
pozdrawiam.

robi1021
26-10-2009, 13:39
podoba mi sie i kolorystyka tez
pzdr.

harb
26-10-2009, 18:24
niby banalny zwykły motyw ale z jaka starannoscia pokazany, warsztat w tym przypadku zrobił te fotkę :-D

woda
27-10-2009, 01:50
Dobrze Jan powiedzial. Tym razem "zagral" Twoj warsztat bo sam motyw jakos nie do konca. Byc moze probowalbym kombinowac i kadrowac z roznych miejsc, z roznych poziomow ale to co pokazales tym razem nie przekonuje mnie. Ale to co mnie niemal zawsze w Twoich zdjeciach urzeka to kolor. Hiszpania pod tym wzgledem jest szalenie efektownaa Ty to potrafisz pokazac.

Zen
27-10-2009, 01:55
Tak z tytułami jest zawsze problem. Ale fotografia świetna, kadr, kolory i jakość ...b.dobre.

malasana
27-10-2009, 09:02
Dobrze Jan powiedzial. Tym razem "zagral" Twoj warsztat bo sam motyw jakos nie do konca. Byc moze probowalbym kombinowac i kadrowac z roznych miejsc, z roznych poziomow ale to co pokazales tym razem nie przekonuje mnie. Ale to co mnie niemal zawsze w Twoich zdjeciach urzeka to kolor. Hiszpania pod tym wzgledem jest szalenie efektownaa Ty to potrafisz pokazac.
Problem w tym, ze motyw mogl byc sfotografowany tylko z jednej pozycji - dziury w stalowej bramie. Tak wiec tym razem nie mialem wyboru co do kadru;)

Rafał_Sz
28-10-2009, 19:08
Problem w tym, ze motyw mogl byc sfotografowany tylko z jednej pozycji - dziury w stalowej bramie. Tak wiec tym razem nie mialem wyboru co do kadru;)
Ale kadr jest spoko.