Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesienny las...
Sebastianito
25-10-2009, 19:37
ot taki pstryk podczas spaceru...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img261.imageshack.us/img261/7373/colorstotheflore.jpg)
Al Koholik
25-10-2009, 19:42
... próbuj dalej... :wink:
... tak na poważniej to nie jest źle, choć bez rewelacji. Jakoś tak bez tematu...
Miło Cię znów zobaczyć z dala od morza.
malasana
25-10-2009, 20:03
Teechnicznie super, ale kadrowo kiepsko, szkoda ze nie poszukales tam jakiejs bardziej zdecydowanej kompozycji.
Teechnicznie super, ale kadrowo kiepsko, szkoda ze nie poszukales tam jakiejs bardziej zdecydowanej kompozycji.
Pełna zgoda.
Wolałbym nawet odwrotnie.
ciezko jest zrobić las, to znany problem najlepiej zagrać swiatłem w konarach ale to już na dłuzszy planowany wypad - nie jest zle ale..... jak wyzej :-D na plus kolorki
Jak dla mne to jest dobrze, podoba mi się, i na pewno sam bym lepszego nie zrobił.
Kolorystycznie pięknie ,ale jak już wspomniano brakuje jakiegoś ciekawego kadru .;)
ladne kolorki ale brakuje czegos zeby oko zawiesic teraz wzrok biega po calym kadrze
wojtek6308
25-10-2009, 20:37
Kolorki fajne, zwłaszcza dół mnie się podoba :)
Sebastianito
25-10-2009, 21:57
Jak dla mne to jest dobrze, podoba mi się, i na pewno sam bym lepszego nie zrobił.
A tam bys nie zrobil... ja wierze, ze napewno udalo by sie lepsze zrobic...
Tak wiec drogi Sebastianie......obraziles sie na mnie?
Tak czy inaczej.......skomentuje to zdjecie!
Dla mnie jest bomba, czysto, ostro, prawidlowo naswietlone....czego wiecej wymagac....w porownaniu z wieloma pracami lesnymi na tym forum to TA jest wlasnie wzorcowa!
Zniszcie mnie jak sie myle!
Al Koholik
25-10-2009, 22:25
(...)
nie ma sprawy... skoro społeczeństwo się domaga :wink:
Nikonozaur
25-10-2009, 22:29
ot taki pstryk podczas spaceru...
Myślę, że jest sporo lepiej, ale jeśli tak uważasz...
ostrytux
25-10-2009, 23:06
Moim zdaniem jak na las :) jest całkiem fajnie.
Sebastianito
25-10-2009, 23:08
Tak wiec drogi Sebastianie......obraziles sie na mnie?
Tak czy inaczej.......skomentuje to zdjecie!
Dla mnie jest bomba, czysto, ostro, prawidlowo naswietlone....czego wiecej wymagac....w porownaniu z wieloma pracami lesnymi na tym forum to TA jest wlasnie wzorcowa!
Gregu nie obrazilem sie na Ciebie! Poprostu brakuje mi czasu na wszystko, zabiegany jestem jak kon na dobrym westernie. Pracuje, dorabiam i robie co moge... wszystko na raz sie zwalilo mi na glowe. Niestety na forum zagladam teraz rzadzej i powiem szczerze ze nie pamietam kiedy ostatni raz "porzadnie" focilem.
Ogladalem twoje prace to to to na digarcie... jak zawsze klasa.
Ciesze sie, ze Ci sie podoba zdjecie i dzieki za mile slowa.
Ponadto wiedzialem, ze szalu nie ma bo jak pisalem wyzej jest to pstryk spacerowy :)
Pozdrawiam i DZIEKUJE!
nie ma sprawy... skoro społeczeństwo się domaga :wink:
Heh a Ty zawsze do mordobicia!:D
Jak kto lubi....uwazam ze ta praca jest czysta.....i moze brakuje jakiejs "wisienki na torcie"......to jednak wole to, niz nie jedna prace, ktora przedstawia balagan i oblesne czesci lasu!
robi1021
26-10-2009, 10:11
bardzo ladne kolorki
pzdr