Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Korzeniowy Dół
Jeden z kadrów wykonanych dzisiaj rano. Miejsce znane chyba większości - Kazimierz Dolny. Pogoda nie rozpieszczała, jednak i przy takich warunkach widoki są wspaniałe. Przyjemnego oglądania.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/10/DSC_5837-1.jpg
źródło (http://i498.photobucket.com/albums/rr348/erdetm/DSC_5837.jpg)
Wygrałeś walkę z pogodą bardzo dobra fotografia :)
ładnie - ostatnio kiedy ktoś pokazywał ten motyw na forum niezbyt dobrze to wygladało :-D
Bardzo przyjemna fotka.
Kadr i kolorki na plus.
borregaard
25-10-2009, 18:53
Ładnie wyszło..naturalnie.
Za przedmówcami, tylko można by jeszcze minimalnie podostrzyć. ;)
Proac150
25-10-2009, 19:19
ładnie - ostatnio kiedy ktoś pokazywał ten motyw na forum niezbyt dobrze to wygladało :-D
To prawda
wojtek6308
25-10-2009, 20:04
Jest ładnie, ciekawie, i ładnej naturalnej barwie :)
ostatnio kiedy ktoś pokazywał ten motyw na forum niezbyt dobrze to wygladało :-D
Teraz moim zdaniem również niezbyt dobrze to wygląda.
Brak przede wszystkim ciekawego światła
przy tej pogodzie ciekawego światła po prostu nie ma. Czasami trzeba pokazać coś innego :)
zwykle przy takiej pogodzie odpuszczam migawce pracy, nie tworzę na siłę, nie dorabiam ideologii. W tym przypadku ta dżdżysta pogoda pasowała mi do klimatu tego wąwozu. chociaż marzyło by mi się zdjęcie w tamtym miejscu o poranku z mgłą i promieniami słońca
ladnie wyszlo ale widzialbym to ciemniej deczko
przy tej pogodzie ciekawego światła po prostu nie ma. Czasami trzeba pokazać coś innego :)
No Tobie chyba nie muszę pisać, że czasami nie warto robić zdjęcia :-D (to tak ogólnie )
ciemniej/jaśniej - to już kwestia głównie monitora. mój nie grzeszy profeską :)
szuwarze - zerknij na posta wyżej, dopisałem coś co tłumaczy sytuację
W tym przypadku ta dżdżysta pogoda pasowała mi do klimatu tego wąwozu.
No to w takim razie nie udało się moim zdaniem.
Brak przede wszystkim ciekawego światła
chociaż marzyło by mi się zdjęcie w tamtym miejscu o poranku z mgłą i promieniami słońca
Nie to miałem na myśli - bardziej chodziło mi o zróżnicowanie światła w kadrze, bo tak jak pokazałeś jest zbyt jednostajnie.
I absolutnie nie posądzam Ciebie o dorabianie ideologii - nie Ciebie.