Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Znowu panoramicznie....
No to wracam z panorama z klifow w okolicach Kilkee......
To na srodku jest celowe....nie wiem czy sie wam spodoba.....ale taki mialem plan....jest inaczej:D
Na ten cypelek wchodza wszyscy na foty.....:D Tym razem nie wszedlem;) Pod nogami jest wtedy ze 2 m skaly, ziemi i trawy......potem juz z 50m w dol:D
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/10/1548tnb-3.jpg
źródło (http://i34.tinypic.com/1548tnb.jpg)
Kolejna fota na plus... :P To już się nudne robi :P ;)
A może by tak więcej tego cypelka uwidocznić? Czy on taki krótki jest?
Przstań ludzi z rana "stresować" :-D
O robieniu panoram nie wiem nic.
Wiem, że Twoje są świetne.
A tu jeszcze kolory. Zieleń, błękit, szary.
Brawo
Marek-frotka
22-10-2009, 12:47
Następna dobra panoramka - piękne kolory.
Pozdrawiam
borregaard
22-10-2009, 15:10
Dobre...ładnie skadrowane,kolor b.ładny.
Szczerze mówiąc,to bez straty dla foty wystarczyłoby 1200x770,a nie trzebaby głową kręcić...Nie chodzi mi o zmniejszenie,a o obcięcie części z lewej....:-D Taki zwarty kadr bardziej mi leży.
Dobre...ładnie skadrowane,kolor b.ładny.
Szczerze mówiąc,to bez straty dla foty wystarczyłoby 1200x770,a nie trzebaby głową kręcić...Nie chodzi mi o zmniejszenie,a o obcięcie części z lewej....:-D Taki zwarty kadr bardziej mi leży.
Wiesz co Andrew......dokladnie mialem takie samo odczucie ciac za ostatnia skalka wystajaca z oceanu:)
Ech......za rozmiar sorry ale wiem ze panorama przy wiekszym rozmiarze dopiero robi wrazenie:D
Znowu panoramicznie....
...i znowu fajnie :) Tylko pogratulować kolejnego udanego zdjęcia i pozazdrościć troszkę możliwości zrobienia go w takim miejscu :)
Pozdrawiam.
dla mnie jak zwykle swietne!
tak jak napisal kolega to juz sie nudne robi... zepsuj cos, co??
od razu polowa uzytkownikow forum odetchnie z ulga :mrgreen:
Następna dobra panoramka - piękne kolory.
Pozdrawiam
zgadzam się :-D
nastepna swietna panoramka .... chyba najwyższy
czas zmienic nicka na PANORAMIX :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
wojtek6308
22-10-2009, 17:03
Bardzo ładnie, kolorki znowu extra :) tylko taka pustka po lewej.
Dziekuje wszystkim za tak pozytywny odbior......wlasnie usiadlem przed pelna wersja Windowsa 7 i kolory mi sie zmienily:( Oj czeka mnie sporo walki!
Ogladam te panorame po raz kolejny i stwierdzam ze pokazuje swietnie to co dzialo sie tego dnia na oceanie....kilku metrowe fale i podnoszacy sie ocean.....ech chyba wyszlo:D
Co do pustki z lewej to moze i jest pusto ale czy jak bym to obcial to nie bylo by za ciasno?;)