Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Martyna.
Nie wiem w jakim dziale umieścić, więc z rozpędu umieszczam tu :-)
Modelka: Martyna
Stylizacja: Adrianna Wysocka
Pasy na modelkce namalowane płynnym latexem. Na sesji badaliśmy płynny latex jako medium do malowania na ciele.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/10/original-3.jpg
źródło (http://www.pbase.com/orlowski/image/118516311/original.jpg)
Więcej tu. (http://www.pbase.com/orlowski/boundaries)
Niesamowite zdjęcie, strasznie mi się podoba, ma siłe:) Fajna tonacja, fajna stylizacja :) a jak się zmywa płynny lateks?:)
Pozdrawiam,
AMI
jak się zmywa płynny lateks?:)
Płynny lateks zastyga i tworzy cienką elastyczną powłokę. Łatwo (i spektakularnie) się go zrywa.
Wniosek z tej próby był taki, że najciekawszym momentem w lateksie jest jego zrywanie. Na przyszłosć trzeba wykorzystać :-) W użytym tutaj układzie (pasy dookoła modelki) zrywanie tworzyło "branzolety" - znacznie ciekawsze byłoby zrywanie z większej powierzchni :-)
prześwietne! przemyślene w każdym stopniu, tonacja pasuje elegancko...
Fantastyczne! Genialnie wykorzystana geometria. Włosy, makijaż, tonacja, genialny pomysł i wspaniała realizacja. Zrobić coś nieszablonowego to sztuka.
Płynny lateks zastyga i tworzy cienką elastyczną powłokę. Łatwo (i spektakularnie) się go zrywa.
A w przypadku osób z owłosieniem nie będzie problemów? :)
Ciekawy pomysł.
Powiem tak: naprawdę fajnie "namotałeś" :) podoba mi się :)
Ps. Miło mi, że avatar akurat ten u Ciebie gości ;)
Ciekawy pomysł.
Tez mialem zadac to pytanie :) hehehe
Nie Ty jeden ;o)
Andy - jesteś jedną z osób, których fotografie zawsze ogląda się z przyjemnością, tak jest i tym razem.
hmmm, a mnie nie do końca przekonuje taka estetyka. ale jak widać jestem w mniejszości :)
A co, chcecie się sam pomalować latexem? ;-)
Nie sądziłem, że zadaję się tutaj z tak ciekawymi osobnikami.
Wpadnijcie na sesję, wizażystka Was całych pomaluje, a potem możecie się bawić w zdzieranie ;-)
A co, chcecie się sam pomalować latexem? ;-)
Nie sądziłem, że zadaję się tutaj z tak ciekawymi osobnikami.
Wpadnijcie na sesję, wizażystka Was całych pomaluje, a potem możecie się bawić w zdzieranie ;-)
Na sesje u Ciebie zawsze Andy ale w roli fotografa:) a zdzierać to bym to z modelki wolal jeśli łaska ;);) robi się OT. Dodam że bardzo dobrze zadbane by cienie były malutkie i tam gdzie trzeba :)
Pozdrawiam,
AMI
Ensanawbur
23-10-2009, 00:30
Mi się podoba :] a do tego wygląda prawie jak Milla Jovovich w 5 Elemencie :]
krupcia22
23-10-2009, 02:00
super pomysl i wykonanie... gratki
Gut... Fajna stylizacja...
Rewelacyjny pomysł:) Te pasy są świetne:) Ale najbardziej ciekawią mnie włosy! Użyłeś cukru?
Świetnie! Wciągnęła mnie ta fotka.
fotka super, pomysł równie dobry
PS a co do lateksu i owłosienia - problem będzie... ale tylko za pierwszym razem ;) - potem możecie się depilować do woli, ale znam mniej bolesne sposoby spędzania wolnego czasu :D
(...) a do tego wygląda prawie jak Milla Jovovich w 5 Elemencie :]
a mi przypomina jeszcze panią ze Starcrafta jeśli ktoś z Was pamięta okładke. Fota oczywiście mega zajebioza :mrgreen:
Pomysł i realizacja zasługują na najwyższe uznanie. Świetna robota i piorunujący efekt. Gratuluję.
Marek-frotka
28-10-2009, 15:08
Świetny pomysł i realizacja.