PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kilkee, Irlandia

Locter
20-10-2009, 21:51
Dzisiejszy wypad z Gregiem77, narazie jedno zdjęcie, zapraszam do komentowania ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img24.imageshack.us/i/kilkee.jpg/)

Marcin T
20-10-2009, 21:58
Fajna kolorystyka ale mz niekorzystnie skadrowałeś łącząc płaski szczyt skały z horyzontem.

Greg77
20-10-2009, 22:03
No kolego co do kadrowania mam pewne ale.........a ten przepal mogles stempelkiem potraktowac;)
Kolorki boskie......niebo poza przepalem tez!
Ale mielismy warunki:D

Proac150
20-10-2009, 22:04
Fajna kolorystyka ale mz niekorzystnie skadrowałeś łącząc płaski szczyt skały z horyzontem.

Podpiszę się

Locter
20-10-2009, 22:08
No kolego co do kadrowania mam pewne ale.........a ten przepal mogles stempelkiem potraktowac;)
Kolorki boskie......niebo poza przepalem tez!
Ale mielismy warunki:D

CO do kadrowania to wiesz jak to bywa w panoramach, nie raz jest tak, że musisz 1/3 zdjęcia obciąc, i teraz niestety tak było. A przepał, jakoś go nie zauważyłem, a z resztą ja wyznaje zasade że dobry przepał nigdy nie jest zły :P Tu mi akurat nie przeszkadza.

Pablo 77
20-10-2009, 22:09

wypada sie podpisac:)

ostrytux
20-10-2009, 22:12
Wydaje mi się że wersja czarno-biała byłaby znacznie ciekawsza :)

rainer
20-10-2009, 22:16
bardzo ładne zdjęcie , najbardziej podoba mi się kolorystyka ;)

tormentol
20-10-2009, 22:23
Mi pasuje to łączenie szczytu z horyzontem, ciekawie to wygląda. Kolorki ładne

GUINNESSts
20-10-2009, 22:29
Bardzo ladnie. Podoba mi sie. Przepalek troche sie rzuca. Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.
Zdjecie robi wrazenie!:)

Greg77
20-10-2009, 22:33
Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.

Cooooo? Tomku....nierozumiem!

harb
20-10-2009, 22:41
Bardzo ladnie. Podoba mi sie. Przepalek troche sie rzuca. Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.
Zdjecie robi wrazenie!:)

zgadzam się - kadrowanie trochę niefortunne, szczyt wzniesienia wyraznie "gryzie sie" z linią horyzontu, sama fotka mnie sie podoba :-D fajne miejsce

Hoobie
20-10-2009, 23:08
No to ja poproszę kolejną fote. Cobym się trochę bardziej powku..... tzn. zmobilizował się ... Greg wie do czego...
Fota jak najbardziej na TAK - podoba się :)

Locter
20-10-2009, 23:18
zgadzam się - kadrowanie trochę niefortunne, szczyt wzniesienia wyraznie "gryzie sie" z linią horyzontu, sama fotka mnie sie podoba :-D fajne miejsce

Kadrowanie i mnie sie nie podoba, ale niestety taka była miejscówa, żeby to zkadrować wyżej to musiałbym stać z 5 metrów nad ziemią, inaczej sie po prostu nie dało.

Dzięki za posty. ;)

harb
20-10-2009, 23:22
Kadrowanie i mnie sie nie podoba, ale niestety taka była miejscówa, żeby to zkadrować wyżej to musiałbym stać z 5 metrów nad ziemią, inaczej sie po prostu nie dało.

Dzięki za posty. ;)

ale mogłes przykucnąć - zawsze sa dwie mozliwosci a nieraz i wiecej, ja też się łapie na tym że mogłem zrobić coś inaczej :-D nastepnym razem bedziesz pamietał

Locter
21-10-2009, 01:15
ale mogłes przykucnąć - zawsze sa dwie mozliwosci a nieraz i wiecej, ja też się łapie na tym że mogłem zrobić coś inaczej :-D nastepnym razem bedziesz pamietał

Metr w dół czy w góre nie robił tam żadnej różnicy, cięzko wytłumaczyć, trzeba by było tam być ;)