Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kilkee, Irlandia
Dzisiejszy wypad z Gregiem77, narazie jedno zdjęcie, zapraszam do komentowania ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img24.imageshack.us/i/kilkee.jpg/)
Marcin T
20-10-2009, 21:58
Fajna kolorystyka ale mz niekorzystnie skadrowałeś łącząc płaski szczyt skały z horyzontem.
No kolego co do kadrowania mam pewne ale.........a ten przepal mogles stempelkiem potraktowac;)
Kolorki boskie......niebo poza przepalem tez!
Ale mielismy warunki:D
Proac150
20-10-2009, 22:04
Fajna kolorystyka ale mz niekorzystnie skadrowałeś łącząc płaski szczyt skały z horyzontem.
Podpiszę się
No kolego co do kadrowania mam pewne ale.........a ten przepal mogles stempelkiem potraktowac;)
Kolorki boskie......niebo poza przepalem tez!
Ale mielismy warunki:D
CO do kadrowania to wiesz jak to bywa w panoramach, nie raz jest tak, że musisz 1/3 zdjęcia obciąc, i teraz niestety tak było. A przepał, jakoś go nie zauważyłem, a z resztą ja wyznaje zasade że dobry przepał nigdy nie jest zły :P Tu mi akurat nie przeszkadza.
Pablo 77
20-10-2009, 22:09
wypada sie podpisac:)
ostrytux
20-10-2009, 22:12
Wydaje mi się że wersja czarno-biała byłaby znacznie ciekawsza :)
bardzo ładne zdjęcie , najbardziej podoba mi się kolorystyka ;)
tormentol
20-10-2009, 22:23
Mi pasuje to łączenie szczytu z horyzontem, ciekawie to wygląda. Kolorki ładne
GUINNESSts
20-10-2009, 22:29
Bardzo ladnie. Podoba mi sie. Przepalek troche sie rzuca. Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.
Zdjecie robi wrazenie!:)
Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.
Cooooo? Tomku....nierozumiem!
Bardzo ladnie. Podoba mi sie. Przepalek troche sie rzuca. Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.
Zdjecie robi wrazenie!:)
zgadzam się - kadrowanie trochę niefortunne, szczyt wzniesienia wyraznie "gryzie sie" z linią horyzontu, sama fotka mnie sie podoba :-D fajne miejsce
No to ja poproszę kolejną fote. Cobym się trochę bardziej powku..... tzn. zmobilizował się ... Greg wie do czego...
Fota jak najbardziej na TAK - podoba się :)
zgadzam się - kadrowanie trochę niefortunne, szczyt wzniesienia wyraznie "gryzie sie" z linią horyzontu, sama fotka mnie sie podoba :-D fajne miejsce
Kadrowanie i mnie sie nie podoba, ale niestety taka była miejscówa, żeby to zkadrować wyżej to musiałbym stać z 5 metrów nad ziemią, inaczej sie po prostu nie dało.
Dzięki za posty. ;)
Kadrowanie i mnie sie nie podoba, ale niestety taka była miejscówa, żeby to zkadrować wyżej to musiałbym stać z 5 metrów nad ziemią, inaczej sie po prostu nie dało.
Dzięki za posty. ;)
ale mogłes przykucnąć - zawsze sa dwie mozliwosci a nieraz i wiecej, ja też się łapie na tym że mogłem zrobić coś inaczej :-D nastepnym razem bedziesz pamietał
ale mogłes przykucnąć - zawsze sa dwie mozliwosci a nieraz i wiecej, ja też się łapie na tym że mogłem zrobić coś inaczej :-D nastepnym razem bedziesz pamietał
Metr w dół czy w góre nie robił tam żadnej różnicy, cięzko wytłumaczyć, trzeba by było tam być ;)