Zobacz pełną wersję : Zapora swietlna, laserowa..
Witam
Chciałbym fotografować ptaki, a do nie ktorych potrzebuje jakies zapory swietnej(laserowej), ktore w chwili przerwania wiazki lasera uruchamia migawkę....!?
Znacie takie urządzenia? Macie z nimi doswiadczenie i gdzie i za ile mozna kupic?
Pozdrawiam
Chciałbym fotografować ptaki, a do nie ktorych potrzebuje...
hmmm?
Witam
Chciałbym fotografować ptaki, a do nie ktorych potrzebuje jakies zapory swietnej(laserowej), ktore w chwili przerwania wiazki lasera uruchamia migawkę....!?
Znacie takie urządzenia? Macie z nimi doswiadczenie i gdzie i za ile mozna kupic?
Pozdrawiam
sam szukałem podobnej rzeczy. nie mogę teraz tego odnaleźć, ale cena mnie powaliła.
sam szukałem podobnej rzeczy. nie mogę teraz tego odnaleźć, ale cena mnie powaliła.
mnie również powaliła......
ale raczej swoją śmiesznością :)
http://www.centrumelektroniki.pl/AVT1510B_Bariera_Laserowa_KIT,p47188.html
a:) ale jeszcze do tego trzeba dokupic kilka rzeczy i zapłacic za robociznę! to ok. 200-300zł. Mam racje?
z tego co wnioskuję tommy raczej się nabija z jakości owego ustrojstwa. ale mog esię mylić...
w sumie nie znam jakości a specem od takich cudów nie jestem, ale mam zamiar lekko zmodyfikować to coś i spróbować. Ale narazie czasu nie mam na zabawę więc mam już to w planach i zakładkach od paru miesięcy ;)
no chyba że takie gotowe gadżety ktoś sprzedaje w dobrej cenie to chętnie zanabędę, nawet przepłacając w stosunku ile sam bym wydał na budowę