Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] jesienny pierwiosnek...
to ten sam, z którym niedawno miałem problemy w rozpoznaniu gatunku. Podrósł, wydaje dźwięki i faktycznie jest piewiosnkiem :) Ot wrzucam, żebyście o mnie nie zapomnieli :) :) :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img2.imageshack.us/i/pierwiosnek29.jpg/)
Nikonozaur
19-10-2009, 13:34
Pierwsza liga Waldku. Mam nadzieję, że zobaczymy niebawem coś z Międzyzdrojów. :)
Marek-frotka
19-10-2009, 14:53
A jak tu można zapomnieć - Twoje prace zawsze przyjemnie się ogląda.:)
Pierwiosnek świetny. Kolory w typowo Twoim stylu.
Pozdrawiam
borregaard
19-10-2009, 17:30
Cudo ptica...:-D
Ładny ten Twój pierwiosnek, kolory ładne jak zwykle.
jajacek44
19-10-2009, 19:10
Pewna ręka, maksymalnie wykorzystane możliwości obiektywu , dobry kadr i świetne kolory...gratuluję udziału w wystawie - należało Ci się , jak rzadko komu :)
cypherdid
19-10-2009, 19:14
Super. Ostro i kadrowo - jak trzeba. Bdb.
Podoba mi się taki mokry :mrgreen:.
Wydoroślał od tamtej pory.
Jak zawsze pięknie:-D.
...gratuluję udziału w wystawie - należało Ci się , jak rzadko komu :)
Bardzo dziękuję Jacku ale wśród takich nazwisk moje prace wyglądały... hmm dość mizernie.
jajacek44
19-10-2009, 20:56
Waldku - nie ma się co oszukiwać, oprócz umiejętności fotografującego bardzo ważna w tej dziedzinie fotografii jest jakość sprzętu ...:-D
jurek1906
19-10-2009, 21:09
Waldku - nie ma się co oszukiwać, oprócz umiejętności fotografującego bardzo ważna w tej dziedzinie fotografii jest jakość sprzętu ...:-D
Jest dokładnie jak pisze Jacek :),też gratuluje udziału w wystawie :).A i taki mały ot, czemu Ty nie jesteś w NKP?
wiecie? Nie chodzi tu bynajmniej o jakość, bo tej sie nie wstydzę ale o gatunki, sytuacje etc., etc. Niektóre zdjęcia po prostu miażdżyły oglądającego. Całą wystawę ogląda się z zapartym tchem - jednym słowem coś fantastycznego!
Ot wrzucam, żebyście o mnie nie zapomnieli :) :) :)
o Tobie to niemozliwe! mnie juz masz i bedziesz mial na swoim karku..
sliczny ptaszek z tego pierwiosnka, ale ja i tak mam lidera wsrod Twoich prac :-D
no i wlasnie, powtorze za kolega, dlaczego Ciebie jeszcze nie ma w NKP?
zprkangur
19-10-2009, 23:09
fotografia dopracowana jak zawsze w każdym szczególe :-D
model też zacny :-P