Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Międzyzdrojskie molo.
Nikonozaur
18-10-2009, 22:29
Wycieczka do Międzyzdrojów była bardzo udana, poznałem tam parę osób, które podzieliły się ze mną swoją bogatą fotowiedzą za co jeszcze raz serdecznie im dziękuję. :-D
Był też czas pofocić...
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=gmiwpm2qelae2mc5eau.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=ckcnxeshzjr6k4agf0l4.jpg)
Zapraszam
borregaard
18-10-2009, 22:32
Muszę przyznać ,że nie zmarnowałeś czasu....:-D
Bardzo ładne kadry.
Świetne- 2 przede wszystkim !
Ja niestety nie byłem na tyle cierpliwy, aby pozbyć się "intruzów"-ludków.
Podoba mi się.
ladniej wyglada to molo na Twoich zdjeciach niz w rzeczywistosci, heheh ;)
Nikonozaur
18-10-2009, 22:38
Muszę przyznać ,że nie zmarnowałeś czasu....:-D
Bardzo ładne kadry.
A mnie najbardziej guma chodzi, że nie zdołałem Ciebie przekonać do przyjazdu, ale co się odwlecze to nie uciecze! :-D
Dwójka podoba mi się najbardziej. Swietnie poradziłeś sobie ze światłem (a raczej jego brakiem)
borregaard
18-10-2009, 22:42
A mnie najbardziej guma chodzi, że nie zdołałem Ciebie przekonać do przyjazdu, ale co się odwlecze to nie uciecze! :-D
Też żałuję,ale tak serio ,to nie było,ogólnie,sprzyjających warunków...z różnych względów...
Nikonozaur
18-10-2009, 22:43
Ja niestety nie byłem na tyle cierpliwy, aby pozbyć się "intruzów"-ludków.
Podoba mi się.
Powiem Ci w zaufaniu, że na jedynce jest kilka osób, dokładnie sześć... Policzyłem na NEFatywie. :)
Też żałuję,ale tak serio ,to nie było,ogólnie,sprzyjających warunków...z różnych względów...
Oczywiście;) piszesz o wiatrach:), też żałuję.
bardzo ładnie.
masz może zdjęcia z molo za dnia jak fale atakowały dolny pomost?
bdb foty, właśnie obrabiam swoje identyczne kadry:-D
fajne symetryczne,... 2 bardziej się podoba , choć 1 oczywiście tez nic nie brakuje
Nikonozaur
18-10-2009, 23:00
bardzo ładnie.
masz może zdjęcia z molo za dnia jak fale atakowały dolny pomost?
Nie mam, przyjechałem dopiero w sobotę przed południem i było po sztormowych zawodach. Ale też mam nadzieję, że ktoś to uwiecznił i zapoda.
Nikonozaur
18-10-2009, 23:03
bdb foty, właśnie obrabiam swoje identyczne kadry:-D
No to czekam z niecierpliwością by nacieszyć oko. :)
Proac150
19-10-2009, 00:31
Ładne i dobre bw
andrzejp
19-10-2009, 08:40
Baardzo ładne kolory uchwyciłeś w ten piękny dzień,
piękna tonacja, aalllee tam musiało wiać:-D
Serio, ciekawie to zrobiłeś,
teraz mamy podobne kadry:-D
Oba kadry super.
Nikonozaur
19-10-2009, 18:16
Fajnie, że się podoba, dzięki za komentarze. :-D
wracając do pytania o nocne/faliste molo, to starałem się coś w tym temacie osiągnąć, ale niestety rezultaty są opłakane ;)
szymoire
19-10-2009, 21:42
oba świetne ale trochę minimalnie bardziej do mnie jedynka przemawia :)
Marcin T
19-10-2009, 22:46
Andrzeju, muszę przyznać, że kadry i obróbka podobają mi się bardziej niż Januszowe :razz:
Widać, że kurs nie poszedł na marne ;)
wiecie co? Też tam łaziłem ale nijak pomysł na ciekawe kadry przyjść do głowy nie chciał. Niby takie proste ale trzeba mieć nie lada wyobraźnię, by pokazać to w taki sposób. Bardzo mi się podoba - obróbka, kadr, wykonanie i przede wszystkim pomysł :)
Nikonozaur
19-10-2009, 22:59
Andrzeju, muszę przyznać, że kadry i obróbka podobają mi się bardziej niż Januszowe :razz:
Widać, że kurs nie poszedł na marne ;)
SZOK. :!: Tego się nie spodziewałem, tym bardziej, ze zdjęcia robiłem przed kursem, a obrabiałem na własnych "nastawach".
Za kurs serdecznie dziękuję, z pewnością zaprocentuje. :-D
Nie mam, przyjechałem dopiero w sobotę przed południem i było po sztormowych zawodach. Ale też mam nadzieję, że ktoś to uwiecznił i zapoda.
Też bym to chętnie zobaczył bo jak byliśmy tam w piątek to wyglądało to niesamowicie, wiatr i poziomy słony deszcz skutecznie jednak zniechęcił do wyciągnięcia aparatu. Tym bardziej, że statyw musiał by mieć jakieś 100kg żeby go nie zwiało.
A co do powyższych kadrów to są bardzo fajne. I co najważniejsze oddają klimat. No i w kwadracie ;)
wojtek6308
20-10-2009, 14:32
Świetne oba kadry :-D podobają mnie się.
Bardzo ładnie wyszło - szeroko i co ważniejsze bez zniekształceń (tonalnie dał bym lekko ciemniej niebo na 1).
Zdjęcia bardzo się podobają.
Bartekkw
20-10-2009, 17:30
2-ka jest bardzo dobra - podoba mi się