Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesień płynie
GUINNESSts
18-10-2009, 16:47
:)Z innej beczki lecz w/g mnie;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/24xcdt6aee8n2ro0rs27.jpg)
Sebastianito
18-10-2009, 17:03
Pierwszy plan wyglada jak by to byl zdechly i utopiony ptak.... :(
borregaard
18-10-2009, 17:07
Długi czas popsuł sprawę,bo narobił bałaganu z wodą...w środku zapanował chaos,a mogło być fajnie.
Proac150
18-10-2009, 17:14
Długi czas popsuł sprawę,bo narobił bałaganu z wodą...w środku zapanował chaos,a mogło być fajnie.
Niestety Andrzej ma rację, patrząc na wodę, szczególnie na dole kadru, przecieram oczy z bólu, jakbym tracił ostrość ze zmęczenia
GUINNESSts
18-10-2009, 17:28
Niestety Andrzej ma rację, patrząc na wodę, szczególnie na dole kadru, przecieram oczy z bólu, jakbym tracił ostrość ze zmęczenia
Hmm... Ale az tak zle to wyglada, ze kosz?
może nie od razu do kosza ;), ale nie da się ukryć że zbyt duży chaos powstał ...
GUINNESSts
18-10-2009, 17:51
może nie od razu do kosza ;), ale nie da się ukryć że zbyt duży chaos powstał ...
Mnie raczej o to chodzilo. Ale rozumiem, ze moze to byc innaczej odbierane:) Pozdrawiam:)
Marcin T
18-10-2009, 21:01
A ja napiszę tak:
Wystempluj w diabły ten rozmymłany woidospadzik i będzie pięknie :)
Popracuj nad paprociami w tle, mało koloru cosik w nich ;)
Mnie ta fotka się nie podoba, kosz może nie , ale album ...
zdecydowanie za długi czas który psuje cała fotkę , pomysł rozmazanych liści na wodzie bardzo fajny ale powinny być widoczne
Proac150
18-10-2009, 21:30
Hmm... Ale az tak zle to wyglada, ze kosz?
Nie ja decyduję :), ale chyba nie aż tak żeby kosz, po prostu użycie takiego czasu jakiego użyłeś powoduje, że dół wody mój wzrok odbiera jako nieostrość, do tego jest tam efekt jakby takiego wiru, stąd taka moja uwaga :)
nie powiem ..jest ciekawie ..uwazam ,ze to trudny temat ..mam sporo takich zdjec ..ale ciezko mi sie zawsze zdecydowac ,zawsze wydaje mi sie ,ze cos nie wychodzi , nie jest zle .