Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jeszcze was pomecze:)
Jeszcze cieple jest:)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Męcz, męcz:-) Kadr i kolorki bardzo ladne. Moze kawalek prawej strony bym obciął, sam nie wiem:-)
Sowulus12
15-10-2009, 23:39
Bajka, a ta skała na drugim planie nie jest trochę za niebieska? Może mi monitor przekłamywać bo mam lapka.
Bajka, a ta skała na drugim planie nie jest trochę za niebieska?
też odnoszę takie wrażenie , ale całościowo i tak jest pięknie ;)
Bajka, a ta skała na drugim planie nie jest trochę za niebieska? Może mi monitor przekłamywać bo mam lapka.
Twój monitor nie przekłamuje, też widzę ten niebieskawy zafarb. Zdjęcie bardzo fajne :)
Pozdrawiam.
GUINNESSts
16-10-2009, 00:52
Noo... to jest majorka panie:) Cudowne:) Przepiekne:) Rewelacja:)
Co do zafarbu na klifie w tle to faktycznie jest niebieskawy......sciagalem ten niebieski ale nie chcialem przesadzic (gdy sciagalem go do zera to wygladalo to jak wklejone w zdjecie)....tak wiec po kilku dniach spalania ciala na plazy i kilku testach odstawilem UVke i wkrecilem POLARA ktory dawal lepsze efekty w tych warunkach.....niestety, co widac na zdjeciu polar nie zredukowal tego niebieskiego koloru ktory czesto objawia sie robiac zdjecia w gorach.....a jak widac te zdjecia tez sa ze sporych wysokosci;)
Tak tylko moge wytlumaczyc ten kolor....nie nazwal bym tego zafarbem....
nie nazwal bym tego zafarbem....
Może źle dobrałem słowo :) Mógłbyś zerknąć na PM?
Pozdrawiam.
Pablo 77
16-10-2009, 01:56
Stary wymiatasz:)Bardzo pięknie:)
Podobają mi się Twoje kadry i kolory.
wojtek6308
16-10-2009, 09:18
Kolory, kadr, woda, światło wszystko mnie się podoba :-D bardzo dobra fota.
Bartekkw
16-10-2009, 10:26
Oj...chyba poprzednie prace z Majorki były ciekawsze kolorystycznie. Tak jak wyżej przeszkadza ten zafarb niebieski
Jeszcze was pomecze:)
i udaje ci sie oby tak dalej
taki zafarb jest czesto spotykany w górach przy takiej kolorystyce nieba i duzym sloncu
i udaje ci sie oby tak dalej
taki zafarb jest czesto spotykany w górach przy takiej kolorystyce nieba i duzym sloncu
No wlasnie! O to mi chodzi....choc peobowalem go usunac....:D
Dobra blad przyjety;)
Bartekkw
16-10-2009, 12:46
czyli tzw. perspektywa powietrzna wynaleziona przez samego Mistrza Leonarda :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Perspektywa_powietrzna
http://pl.wikipedia.org/wiki/Perspektywa_powietrzna
Tego wlasnie szukalem:D
Całkiem ok, ale masz dużo lepsze foty... ;)
Nikonozaur
16-10-2009, 15:18
Mnie tam pasuje jak jest. Niebieskość drugiego planu działa tu raczej na korzyść pogłębiając fotkę. Wodę i niebo masz wdechowe.
Pomimo nadmiaru niebieskiego bardzo ładna fotka. Można zapomnieć o tym co za oknem.
Pomimo nadmiaru niebieskiego bardzo ładna fotka. Można zapomnieć o tym co za oknem.
Tego najbardziej sie balem przed prezentacja zdjec z Majorki......tam jest tak niebiesko....wystarczy ze zaswieci slonce i masz blekit na niebie jak nigdy a morze....jak widac!
Poza tym u mnie nie jest to tak trudny do przyjecia niebieski.....a kolorki mam nienajgorsze....moze sprzetowo widzimy inaczej??
borregaard
16-10-2009, 17:52
Jest OK,z Cypru wychodzą trzykroć bardziej niebieskie....żeby się zesr......ć,to i tak wyłazi...:mrgreen:
Marek-frotka
16-10-2009, 18:01
A mnie się tam podoba tak jak jest.
Widok piękny , kadr też , no i kolorki fajne.
Pozdrawiam
piter 78
16-10-2009, 18:19
zdjęcia masz naprawdę fajne, cała seria jest super, byłem widziałem, jest co podziwiać,też mam parę ciekawych ujęć ale nie będę wstawiał bo robione jeszcze z mojego starego sony H2, Nie wiem jak ty Greg77 ale ja chcę tam jeszcze wrócić (marzenie...może nie tylko :))
zdjęcia naprawdę fajne
ps. niebo nad sa callobrą miałeś super
pozdrawiam Piotr
Jest OK,z Cypru wychodzą trzykroć bardziej niebieskie....żeby się zesr......ć,to i tak wyłazi...:mrgreen:
No wlasnie czekalem na kogos kto to potwierdzi:D
zdjęcia masz naprawdę fajne, cała seria jest super, byłem widziałem, jest co podziwiać,też mam parę ciekawych ujęć ale nie będę wstawiał bo robione jeszcze z mojego starego sony H2, Nie wiem jak ty Greg77 ale ja chcę tam jeszcze wrócić (marzenie...może nie tylko :))
zdjęcia naprawdę fajne
ps. niebo nad sa callobrą miałeś super
pozdrawiam Piotr
Wiesz co......zdecydowalem nie robic wesela tylko jechac tam znowu na przynajmniej dwa tygodnie:D
Bardzo ładny kadr, ale trochę za niebiesko dookoła. :)
swietne Gzresiu robisz zdjecia! masz chyba kadrowanie wbudowane w oko :D