Zobacz pełną wersję : [ Portret ] nuda
missbizarre
15-10-2009, 18:08
jako, że zdjęć robić się jeszcze nie nauczyłam to coś pokażę :)
w roli głównej moja siostra, zdjęcia w dużym pokoju przy świetle z okna, żadnych cudów, wręcz przeciwnie ;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img48.imageshack.us/i/dsc00974web.jpg/)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img127.imageshack.us/i/dsc0116bewu4web.jpg/)
Mogę powiedzieć co mi się podoba, ale technicznie nie jestem za dobry.
Bardzo lubię normalne zdjęcia, a nie takie, nad którymi spędza się 5 godzin. Chyba, że to jest glamour. Wyglądają pięknie, ale nie są prawdziwe.
Twoje są naturalne, wyraziste i realne.
Na jedynca nie podoba mi się cień nad prawym okiem modelki (tak wyszedł makijaż) i niekorzystnie wyszły dziurki w nosie.
Dwójka duzo lepiej.
Madlenne
15-10-2009, 18:28
Ej, drugie jest mega, aczkolwiek brakuje kawałka czarnej maski u góry. W 1 co mnie drażni to dziurki od nosa ;D Nie lubimy w nie zaglądać ;D
I tak po za tym to skąd ta maska? jest genialna! A potrzebuje taką na 100dniówkę ;)
missbizarre
15-10-2009, 18:31
z Wenecji :) mogę Ci pożyczyć :)
no właśnie z tymi dziurkami mam taki problem w sumie właściwie ;)
pinokio: dzięki za opinię, cieszę się, że tak właśnie je odbierasz, bo praktycznie ich nie ruszałam w PSie poza wołaniem RAWa i konwersją kolorystyczna :)
Mateoosh
15-10-2009, 19:10
a mi sie bardzo 2 podoba ..
Dwójka mi się bardzo podoba. Fajna obróbka.
Na jedynce mi poza modelki nie podchodzi :)
Ogólnie - super!
A tak z ciekawości - czym i jak było świecone?
artVinci
16-10-2009, 09:23
Modelka z potencjałem. Wg mnie ma bardzo ładne usta i oczy. Zdjęcie drugie z nutką magii ( odrobinę szkoda obciętego kawałka maski). Czekam na kolejne.
missbizarre
16-10-2009, 12:41
Dwójka mi się bardzo podoba. Fajna obróbka.
Na jedynce mi poza modelki nie podchodzi :)
Ogólnie - super!
A tak z ciekawości - czym i jak było świecone?
jak w opisie - światło z okna :) od dołu przyblendzone zeberką :) nic więcej
jak w opisie - światło z okna :) od dołu przyblendzone zeberką :) nic więcej
Faktycznie, nie doczytałem opisu. Widzisz, tak się skupiłem na tych zdjęciach, że nie zwróciłem uwagi na to, co jest napisane nad nimi ;)
missbizarre
16-10-2009, 12:48
Faktycznie, nie doczytałem opisu. Widzisz, tak się skupiłem na tych zdjęciach, że nie zwróciłem uwagi na to, co jest napisane nad nimi ;)
:oops: ach to cieszy :)
monikad4M
16-10-2009, 13:33
bardzo ładnie pokazana ładna dziewczyna : ) widać subtelną kobiecą rękę do fotografii : ) fajne!
jedynka jest bardzo fajna , właśnie poza modelki najbardziej mi się w niej podoba ;)
Madlenne
16-10-2009, 20:33
z Wenecji :) mogę Ci pożyczyć :)
no właśnie z tymi dziurkami mam taki problem w sumie właściwie ;)
pinokio: dzięki za opinię, cieszę się, że tak właśnie je odbierasz, bo praktycznie ich nie ruszałam w PSie poza wołaniem RAWa i konwersją kolorystyczna :)
A ja mam studniówkę pt Bal wenecki.
Eh eh. ;P
jackrabbit
16-10-2009, 20:39
jedynka mi sie widzi bardzo
na pierwszym modelka za bardzo się wygięła, drugie ciekawe.
Luźna gumka
20-10-2009, 23:06
Fajną masz siostrę :mrgreen:
kupuje i modelke i zdjecia :) 1 moim zdaniem naj :)
remiksson
20-10-2009, 23:34
drugie swietne, choc ta przycieta maska moze wkurzac :) na pierwszym IMHO za jasno :)
camilvein
22-10-2009, 20:31
2 świetne i technicznie dobrze wykonane , natomiast to pierwsze wydaje się prześwietlone i ma się wrażenie że na pierwszy plan rzucają się otwory w nosie modelki, osobiście to ten kadr i światło to bym dopracował, gratuluję tego drugiego zdjęcia ;)
pozdrawiam :D
Bardzo fajnie. Lubię takie focenie dla frajdy. Czy z nudów, czy z jakiegokolwiek powodu... :)
a mnie się podobają oba. są lepsze niż niejedno "studyjne" zdjęcie prezentowane na tym forum. pogratulować ładnej siostry (z doświadczenia wiem, że siostry to najbardziej cierpliwe modelki) :-)
2 rewelka - szkoda, że ja takiej siostry nie mam :). Nie zawsze potrzebne jest studio jak się okazuje.
Bartek Witek
24-10-2009, 00:36
Atrakcyjna modelka/siostra. Piękne, zmysłowe usta i duże oczy.
Podoba mi się delikatność z jaką chciałaś ją pokazać.
1ka możę odrobinkę za jasno. Według mnie niekorzystnie podkreślony podróbek.
2 ka bardzo fajna, odrobinę za jasno ramiona i szyja.
Chętnie zobaczę coś więcej...
Pozdrawiam.
ładne zdjęcia podobają się :D no i siostra :P
camilvein
25-10-2009, 10:41
siostry jak siostry - ja żałuję, że takowej nie posiadam mam brata, a z braćmi cóż oni nie mają tyle cierpliwości ale z czasem się przyzwyczajają :P