Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Mazurek..
borregaard
15-10-2009, 11:31
Obrobiłem sobie mazurka...
Jak wyszło..? :-D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=74zo8z2otr5ekpyqgt7w.jpg)
No Andrzeju, piękny portrecik :)
Jakim ty obiektywem je tak łapiesz z bliska :?:
borregaard
15-10-2009, 11:53
No Andrzeju, piękny portrecik :)
Jakim ty obiektywem je tak łapiesz z bliska :?:
Tzw."obiektywem rozsądnego kompromisu z konieczności"......:mrgreen:....czyli 70-300 VR.
Od czego innego mógłby zacząć borregaard powrót na łono przyrody jak nie od pięknego mazurka lub wróbla:-D.
borregaard
15-10-2009, 11:59
Od czego innego mógłby zacząć borregaard powrót na łono przyrody jak nie od pięknego mazurka lub wróbla:-D.
Nadchodzi dobra pora roku dla lenia czyli mnie ofc...Zaczynają przyłazić do ogrodu,nie trzeba ich ganiać,a tylko wystarczy posiedzieć i poczekać.Zapas "zanęty" też czeka....:mrgreen:
jerezano
15-10-2009, 12:14
Szaro-bury bohater, szaro na dworze - a tu proszę: taki piękny portret :)
Nadchodzi dobra pora roku dla lenia czyli mnie ofc...Zaczynają przyłazić do ogrodu,nie trzeba ich ganiać,a tylko wystarczy posiedzieć i poczekać.Zapas "zanęty" też czeka....:mrgreen:
Właśnie jestem w trakcie oglądania domów ze szczególnym uwzględnieniem ogródka:-D, więc nie długo mogę dołączyć do grona leniuszków:-D. Teraz siedzę w domu i szlag mnie trafia na pogodę, przyzwyczaiłem się, że przynajmniej raz w tygodniu wyruszam na łowy.
no chłopie nareszcie i to w dobrym stylu ile mozna czekać, ostatnio myslałem sobie tak - koło Andzreja budują lotnisko ? ale po co przecież tam i autobusem trudno dojechać :mrgreen: ale chyba budują i sprowadzili sokoły które mordują te biedne mazurki, wróbelki i chłop nic nie pokazuje bo nie ma gdzie focić
Jednak widzę ze nieraz jakiś się przemknie dobrze ze uwieczniasz bo jak gatunek wymrze to chociaż foty zostaną
i nawet udało Ci się zrobić to w bdb pastelkach ze slicznym tłem - no ja czekam na więcej (a te sokoły przepłosz, wnuczka na nie napuść on je załatwi ma charakter po dziadku ):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
camaxtli85
15-10-2009, 13:29
brawo, nic dodać nic ująć:)
jurek1906
15-10-2009, 15:03
Bardzo ładny partyzant :) , kolorki piękne Panie kolego ;)
Bardzo ładny portret mazurka:-D
Elegancko ze światła się wyłania. Pięknieś to, Andrzejku, zrobił :)
Nikonozaur
17-10-2009, 00:17
Fajnie zamknąłeś tego ptaszka w szarości. Bardzo pozytywnie to wygląda przyjacielu.