Zobacz pełną wersję : ~ na zawsze (i wszędzie) razem ~
Nie zawsze wszystko musi być na serio ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img39.imageshack.us/img39/6595/nd38336cm.jpg)
mnie się podoba na pewno kolor, ale z resztą muszę się jakoś przekonać ;)
zygmuntowicz
14-10-2009, 20:12
A miałem niedawno napisać że w pogoni za orginalnością brakuje zdjęć młodych na sedzie.
No i się doczekałem.
Kiedyś zrobiłem zdjecie w toi-toi. Za co mnie bardzo skrytykowano...
Nie. To nie jest zdjęcie, które chciałbym mieć w swoim albumie ślubnym
Kiedyś zrobiłem zdjecie w toi-toi. Za co mnie bardzo skrytykowano... (...)
hmm... w takim razie dlaczego je zrobiłeś ?
(...) Nie. To nie jest zdjęcie, które chciałbym mieć w swoim albumie ślubnym
Patrz tekst nad zdjęciem.
Oprócz takiego ujęcia, oczywiście są również - inne (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=117630)
Tandeta Panie. Jak już idziesz w hardkor, to młoda powinna mieć podwiniętą kieckę a młody spuszczone spodnie i na prawdę powinni siedzieć na sedesie. Podszedłeś do tematu ze zbyt dużą nieśmiałością.
Podszedłeś do tematu ze zbyt dużą nieśmiałością.
a może to młodzi byli nieśmiali? ojj szybko krytykujesz, choćbyś coś konstruktywnego napisał autorowi, to tylko skrzydła podcinasz
Tandeta Panie. Jak już idziesz w hardkor, to młoda powinna mieć podwiniętą kieckę a młody spuszczone spodnie i na prawdę powinni siedzieć na sedesie. Podszedłeś do tematu ze zbyt dużą nieśmiałością.
Nie zgodze się z tym, w wszystkim należy zachować umiar.
Nie popadajmy w skrajności.
Fajne - i kadr, i obróbka. Podoba mi się.
Pewnie, jeśli młody dałby gacie w dół, byłoby pewnie jeszcze ciekawej ... ale nie dla każdego.
Znowu wracamy do tematu, że to jedynie gust PM decyduje o tym, czy dany kadr jest atrakcyjny czy nie. Znam wiele osób, które chciałoby mieć takie zdjęcie w swoim albumie, ale znam też takie, które pewnie kręciłyby nosem.
Jedno jest pewne - jest to zdjęcie nietypowe.
Argymir Iwicki
14-10-2009, 22:06
Jak hardkor, to hardkor. Pani młoda powinna siusiać do męskiego pisuaru. Samo klapnięcie na klopie to za mało ...
Jak hardkor, to hardkor. Pani młoda powinna siusiać do męskiego pisuaru. Samo klapnięcie na klopie to za mało ...
Argymir, witam, nie wiedziałem, że jesteś na forum :) pamiętasz mnie z pleneru u Stefana :) pozdrawiam
PS. gdybym Cię nie znał to bym pomyślał, że mówisz poważnie ;P
Wojtek Marzec
14-10-2009, 22:38
brakuje jakiegoś pazurka:)
Argymir Iwicki
14-10-2009, 23:18
PS. gdybym Cię nie znał to bym pomyślał, że mówisz poważnie ;P
Pozdrówko. Trochę, tak tyci-tyci poważnie to mówię, bo skoro rozebrane panienki reklamują trumny, to w branży ślubnej trzeba już też pójść trochę dalej.
Nie zgodze się z tym, w wszystkim należy zachować umiar.
Nie popadajmy w skrajności.
Myślałem że takie zdjęcia są właśnie po to żeby nie zachowywać umiaru, ale ja się nie znam.
camaxtli85
15-10-2009, 12:37
a nikt nie zauważył, że im rolka odjechała;) ciekawy jestem nie samego zdjęcia, ale tego jak namówiłeś młodych do takiej koncepcji;)