MARJAN
05-10-2009, 22:12
Od jakiegoś czasu kiedy łączę się z internetem, po chwili wyskakuje komunikat systemu z czerwonym krzyżykiem informujący o błędzie;
svchost.exe - Błąd aplikacji
Instrukcja spod "0x02ddf496" (te numery i cyfry są za każdym razem inne, oraz inne w każdym następnym komunikacie, których potrafi nawet wyskoczyć dziesięć, w zależności ile czasu jest połączenie z internetem)
odwołuje się do pamięci pod adresem "0x2ddf496". Pamięć nie może być "written"
Kliknij OK ABY PRZERWAĆ lub ANULUJ aby rozpocząć debugowanie programu
Kolejny komunikat który się pojawia (już w większym okienku)
Generic Host Process for Win32 Services
Wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta.
Dodam jeszcze że kiedy nie kliknę na OK lub ANULUJ to wszystko działa, kiedy się kliknie to rozłącza połączenie z internetem. Ostatnio też sie zdarza że wyszukiwarka nie otwiera adresów, lub działa bardzo wolno i w ogóle głupieje.
Dzieje się tak od czasu kiedy zainstalowałem i użyłem program do czyszczenia dysków, pewnie usunął jakieś składniki systemu. Próbowałem instalować od nowa i wyszukiwarki i też SERVICE PACK, bez skutku.
Cóż począć ?
svchost.exe - Błąd aplikacji
Instrukcja spod "0x02ddf496" (te numery i cyfry są za każdym razem inne, oraz inne w każdym następnym komunikacie, których potrafi nawet wyskoczyć dziesięć, w zależności ile czasu jest połączenie z internetem)
odwołuje się do pamięci pod adresem "0x2ddf496". Pamięć nie może być "written"
Kliknij OK ABY PRZERWAĆ lub ANULUJ aby rozpocząć debugowanie programu
Kolejny komunikat który się pojawia (już w większym okienku)
Generic Host Process for Win32 Services
Wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta.
Dodam jeszcze że kiedy nie kliknę na OK lub ANULUJ to wszystko działa, kiedy się kliknie to rozłącza połączenie z internetem. Ostatnio też sie zdarza że wyszukiwarka nie otwiera adresów, lub działa bardzo wolno i w ogóle głupieje.
Dzieje się tak od czasu kiedy zainstalowałem i użyłem program do czyszczenia dysków, pewnie usunął jakieś składniki systemu. Próbowałem instalować od nowa i wyszukiwarki i też SERVICE PACK, bez skutku.
Cóż począć ?