Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Jooooeee juuuummp...
bluberry79
03-10-2009, 23:27
W upalny dzień, w jednej z greckich dzielnic...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img180.imageshack.us/i/malylatawiec.jpg/)
szymonvader
03-10-2009, 23:51
zdjęcie ma klimat, dobrze zatrzymałeś chwile. Gratuluje.
cypherdid
04-10-2009, 08:43
Świetne!!
świetna praca!
i jak ktoś mi tu napisze, że to nie portret, to uduszę :)
ps wydaje mi się, że rozmycie tła za dzieciakiem robiłeś programowo, bo roślinki na brzegach kadru w ostrości (mam rację?)
Madlenne
04-10-2009, 20:59
suszarka na ubrania z tyłu taka swojska ;D
inflames
04-10-2009, 21:11
świetna praca!
ps wydaje mi się, że rozmycie tła za dzieciakiem robiłeś programowo, bo roślinki na brzegach kadru w ostrości (mam rację?)
Przecież to nie portret ;)
JEST - złapana chwila!
Kurcze czasem człowiek łazi z wyciągniętym aparatem i gapa z niego... Udało się i jest fajnie.
Co do GO - to tak wygląda, że było majgrowanie.
Pozytywna fota...
bluberry79
04-10-2009, 23:26
świetna praca!
Witam wszystkich serdecznie i dzięki za komentarze i odwiedziny... :)
Rozczaruję Was stwierdzeniem, że niestety żaden, ale to żaden programik "nie maczał w tym swoich paluchów"...to zapięte szkiełko 50 mm 1/8 do pełnej klatki, 1/1000 przy 1/8 - podczas spaceru... :) :)
Majstrowałam tylko przy samym pp i b&w :) (...i przy okazji podziękowania wielkie za cierpliwość w poznawaniu pp dla Dominika S.-Dzięki!...)
Pozdrawiam
Iz...
Przecież to nie portret ;)
no ok. nie jest to może tradycyjny portret wg swoich definicji, ale jednak cenię bardziej takie zdjęcie w kategorii portret, niż postawioną modelkę przed parasolami i rozpisywanie się godzinami o technikaliach.
inflames
05-10-2009, 10:27
no ok. nie jest to może tradycyjny portret wg swoich definicji, ale jednak cenię bardziej takie zdjęcie w kategorii portret, niż postawioną modelkę przed parasolami i rozpisywanie się godzinami o technikaliach.
To był żart - wiem o co Tobie chodziło!
Właśnie świetnie to ująłeś!
To był żart - wiem o co Tobie chodziło!
nie zauważyłem emoty :)
zdjęcie ma swój klimat, fajnie fajnie