PDA

Zobacz pełną wersję : MINI Przewodnik po MAKSie i okolicach :)

hesja
02-10-2009, 23:25
Wiekszość świrów lotniczych wyjeżdża jutro do Axalp
a ja zamiast się pakować w końcu zamknąłem opis MAKSa
ot tak - dla Was, gdybyście chcieli się wybrać za dwa lata lub dowiedzieć się czegoś bliżej.
Ja pojadę na 100% :)

Zapraszam w wolnej chwili TU (http://www.hesja.pl/?/content/czytaj/maks2009.html/fulltext)

Po powrocie ze Szwajcarii wątek przeniosę do działu Lotnictwo. Teraz i tak wszyscy albo już pojechali albo się pakują :) Temat chcę przedstawić szerzej bo nie tylko jest o samolotach :)

W przypadku znalezionych błędów proszę piszcie. Pewnie jest ich niemało :)

dobra... czas się pakować

antrez
02-10-2009, 23:44
Qrde, szacun, jak znajdujesz na to wszystko czas (pisanie poradników itp), muszę zrobić u Ciebie jakiś kurs "jak kraść czas dla siebie" :):)
Poradnik mega fajny :):)

hesja
02-10-2009, 23:49
pogadamy o tym w Alpengasthof :)
o ile oczywiście nie popełnisz "błędu antreza"

:mrgreen:

antrez
02-10-2009, 23:50
jestem ready, dwa razy tego samego błędu się nie da popełnić :)

deoc
03-10-2009, 07:38
sprawdzimy ;)
Edit: Przeczytalem i jeszcze ready za 2 lata, bo nawet jakby byl MAKS w 2010 to mam na ten rok inne wydatki i bede musial wypady BAAAARDZO ograniczyc :(
Podoba mi sie organizacja... Wasza - zawsze jest dopieta na ostatni guzik - ale i organizatorzy byli przygotowani... kontrola sie wcale nie dziwie... ;)Zwlaszcza, ze Was kontrolowali :P
Czyli dobrze rozumujesz, ze bedzie nas wiecej... moze nawet dadza nam oficjalnie kilku tajniakow :D:D -ubierze sie ich w cichy NKP :D - z taka ochrona to nikt nam nie podskoczy :D

Sl@wcio
06-10-2009, 00:16
To napisałeś się. Kawał dobrej roboty . Pewnie przykleisz to później - i dobrze ;-)

harb
06-10-2009, 08:06
świetny reportaz Sławku, masz wenę - gratki :-D

kifcio
06-10-2009, 08:52
Nie byłem, ale jak czytałem to tak jak bym był. Super sprawa, Sławku.

Pozdrawiam