Zobacz pełną wersję : Dlaczego znooowu Axalp?? [film]
[czasem warto o dziele jakim jest ten film przypomnieć]
Gdy po raz kolejny słyszę to pytanie
i już kończą mi się przede mną samym argumenty...
włączam sobie ten film...
[jeżeli chcesz ten film w pełni zrozumieć i co najważniesze - poczuć, to znajdź sobie 7,5 minuty spokojnego, wolnego czasu, załóż słuchawki na uszy, zrób pełną głośność, włącz opcję Pełny ekran i wyłącz światło]
oczywiście film nie jest mojego autorstwa
Gotów? To lecimy....
u3xhxyIAC_M
Wrzucaj na foruma od razu, przeca to już działa
wielkie dzieki :)
nie wiedzialem ale jużem nauczon :)
Co tu dużo mówić. Ot, Wielki Brat jest pod wrażeniem!!!
Mógłbym takie filmy oglądać zamiast fabularnych.
Chłopaki! Powodzenia w Axalp!!! Życzę Wam niezapomnianych wrażeń i doskonałych zdjęć!!!
Sam chyba postawię świnkę skarbonkę, może coś uskrobię do przyszłego roku. ;-)
Pozdrawiam!
Daro
no obejrzałem to już jakieś 100 razy, odkąd Qna zapodał linka, i za każdym razem takie ciarki po plecach łażą że fiu, fiu, nie ma jak na zestawie z porządnym basem, no niemal jak w realu no i ten mjuzik.
karol_n1
30-09-2009, 22:08
Filmik miazga... Za rok 3 pozycje w kalendarzu: ILA, Gostomel i nowa Axalp :D
no filmik juz widzialem ze 100razy... czyli 10h z zycia wyciete dla jednego filmu ;)
Jeszcze 2 dni do pracy i lecim.... :)
Jeszcze 2 dni do pracy i lecim.... :)
Ja już od dwóch nie pracuję;) i doczekać się nie mogę:)
Ja już od dwóch nie pracuję;) i doczekać się nie mogę:)
Ty mi przypomnij co Ty robisz w pracy, bo nie pamietam :D:D:D:D:D
Poza tym masz jakis swiadkow na to?? :)
Forum Nikona:):):)
Pieniądze;)
no dobra dobra... kule ogon ;) mozesz popracowac i pozamiatac ;)
Pozdrawiam,
no dobra dobra... kule ogon ;) mozesz popracowac i pozamiatac ;)
Pozdrawiam,
w tym watku oczywiscie, bo wlasnie teraz to przeczytalem i dziwnie brzmi to moje zamiatanie :D
Marysiu, Pan jest DYREKTOREM :mrgreen:
Powiem tak, widziałem ten film pierwszy raz i .......... gdybym nie jechał do Axalp, to bym sobie rękę odgryzł, a tak tylko mi sie mordka cieszy :).
dobrze, ze sie odezwaliscie, bo przez chwile mialem wrazenie, ze prowadze w tym watku monolog :):mrgreen: :) chyba dzis juz zaczne sie pakowac powolutku :D
Nieładnie.
Ten filmik zmienia człowieka w śliniące się warzywo, mruczące pod nosem "muszę, muszę..."
Kiedyś na pewno.
Nie tym razem... :(
nomad_pl
01-10-2009, 14:33
Powiem tak, widziałem ten film pierwszy raz i .......... gdybym nie jechał do Axalp, to bym sobie rękę odgryzł, a tak tylko mi sie mordka cieszy :).
Witam wszystkich pasjonatów
Siedzę i oglądam ten film już drugi dzień (z przerwami na siusiu :mrgreen:). Prawie nie mam rąk ani nóg (odgryzione z zazdrości). Może kiedyś, o ile mi pozwolicie, dołączę do Was na taki wyjazd do Axalp i sam doświadczę tego co Wy już macie na wyciągnięcie obiektywu. :cry:
Z (przyziemionymi) pozdrowieniami,
Robert
e..storm
01-10-2009, 20:14
Obejrzałem filmik, ciareczki po plecach mi przeszły, szczęka troszkę opadła, kończyn nie będe sobie odgryzał tylko dlatego że posłużą mi do zarabiania pieniążków na wyjazd do Axalp w 2010 :)
rewelacja - jaką trzeba mieć wrazliwość oraz poczucie estetyki aby stworzyć taki obraz, jestem pod wrazeniem przekazu tego filmu :-D dzięki Sławku za zwrócenie uwagi na ten materiał
Film - az milo popatrzec ale czy wie ktos moze co to za muzyka ?
Może ktoś wie, czy jest ten film w lepszej jakości i gdzie go dorwać?
Film - az milo popatrzec ale czy wie ktos moze co to za muzyka ?
Nie daję 100%, ale stawiam na któregoś z ostatnich Batmanów. Raczej Dark Knight niż Begins. W każdym bądź razie brzmi bardzo hansowo-zimmerowo.
Head_DNB
08-10-2009, 01:13
MartinK proszę
Music is from "The Dark Knight" OST Written by Hans ZImmer and James Newton Howard titled "A Dark Knight" mixed with "Watchful Guardian"
Czyli tak jak mówiłem...
A wystarczyło rozwinąć notkę autora na YT... :oops:
Head_DNB
08-10-2009, 21:56
No właśnie to zrobiłem :) Xd Czasami warto też pogrzebać w komentach do filmu :)