Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] światełka rafinerii
1.
[/URL]
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
[url=http://www.occur.pl/images/0245c46c/a288645f/84f9c7b1e5.jpg]źródło (http://www.occur.pl)
edit: ehh na kompie w wiekszym formacie wyglada lepiej ;/
Bardzo fajnie, podoba mi się, dawaj więcej.
Nie miałeś problemów z ochroną, pytam z ciekawości
nie miałem bo pstrykałem z ulicy a więcej fotek nie ma;/ tylko w tym miejscu brak krzakorów:)
malasana
30-09-2009, 12:48
Mi tez sie podoba, wyglada to dosc neiziemsko. Ale starnniej wykadrowalbym to zdjecie umieszczajac byc moze dym w mocnym punkcie.
tylko widzisz z lewej są już drzewa i z prawej to samo a fotka jest 50ką robiona, choć może jakiś crop... popatrzę
Trzeba by się tam kiedyś wybrać za jasnego, sprawdzić miejscówkę i jak będzie się ściemniać porobić foty
jak coś to pisz z sopotu możemy autkiem pojechać:) byle po weekendzie bo leżę i się kuruję :)
Myślę że można by na Neptunie zapodać temat, pewnie by się więcej chętnych zebrało
Fajnie wyglada, ale ja jestem bardzo ciekawy wersji kolor. Masz takowa?
dostaniesz je odemnie na pw po weekendzie kolor zostal na stacjonarnym w domu rodziców
skarab, jeszcze tak pokazanej rafinerii nie widziałem.
Wyszło rewelacyjnie.
Fajna miejscówka.
Ja swego czasu miałem wjazdówkę na teren Lotosu i nawet instalowałem antenę do łącza napowietrznego na kominie.
Niestety wtedy nie miałem aparatu cyfrowego ... jeszcze na takowy nie było mnie stać ;)
andrzejp
30-09-2009, 18:04
Robi wrażenie, ta gra świateł na całej powierzchni.Ładnie.
podziękował wszystkim nareszcie się fotka spodobała :D
Trzeba by się tam kiedyś wybrać za jasnego, sprawdzić miejscówkę i jak będzie się ściemniać porobić foty
nie proponuje :)
kiedys, jakies 3 latat temu chcialem porobic tam fotki. Wieczorkiem podjechalem, zatrzymalem sie w uliczce obok (zaraz obok siatki ogradzajacej), rozstawiam statyw, wrzucam aparat na statyw, ogladam sie, a ochrona wychodzi z samochodu :D Byli doslownie po 3 min :)
oczywiscie nie mozna tam robic zdjec, bo niby jakies zagrozenie terroryzmem, poprosili o dokumenty (bo nie mialem pozwolenia na robienie fot), a gdybym nie dal, wezwaliby policje. Ogolnie bylo dosc milo, bo panowie opowiedzieli ciekawa hitoryjke :D zadnego czepiania sie, grozenia. Ot zwykla rozmowa
moze przez te 3 lata sie cos zmienilo, nie wiem. Probujcie :D
goblinos
30-09-2009, 19:27
rewelacja - jak statek kosmiczny
pozdrawiam
goblinos
Jacek S.
30-09-2009, 19:44
Ja pierdziele, wygląda rewelacyjnie. Często przejeżdżam obok rafinerii i te światła są super. Obróbka genialna, wygląda trochę jak gra komputerowa albo film o kosmitach;) Zapodaj też kolorową wersję. Pozdrawiam
Bardzo mi się podoba, mimo że trochę ciasno. Trawa/krzaki na dole świetnie "zaczynają" zdjęcie, mz wygląda to lepiej niż gdybyś po prostu uciął budynek. Jedyne co mi przeszkadza, to ta jasna łuna wchodząca od góry zdjęcia - spokojnie można by ją wystemplować.
Bardzo mi się podoba, mimo że trochę ciasno. Trawa/krzaki na dole świetnie "zaczynają" zdjęcie, mz wygląda to lepiej niż gdybyś po prostu uciął budynek. Jedyne co mi przeszkadza, to ta jasna łuna wchodząca od góry zdjęcia - spokojnie można by ją wystemplować.
no i właśnie się dziwiłem, że jeszcze nikt mi nie zwrócił uwagi:) chciałem podmienić ale nie mogłem już edytować;) wstawiłem fote bez pełnej obróbki (pomyliłem nazwy), jeszcze pod łuną coś jest i nad dymkiem mi się coś wkradło :P ale na tapecie mam poprawione :D
dzięki za komentarze, choć przez te pozytywy teraz będę musiał się starać
chciałem podmienić ale nie mogłem już edytować;)
Nie mozesz podmienic pliku z fotka na serwerze "zrodlowym"?
Kosmicznie to wyglada ale naprawde fajnie wyszlo.
yyyy a jak sie podmienia fotke na takim serverku ja occur.pl lub imageshack.us ? chetnie sie nauczę...
A skad mam wiedziec? Tak tylko rzucilem mysl luznom :)
Wyszło świetnie, ciekawe zdjęcie.