PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] stary schorowany człowiek... autoportret

hanibal
28-09-2009, 11:47
Witam...

nudziło mi sie troche ostatnio spacerujac.. wiec se ustrzeliłem fote...

przedstawia ona starego juz chyba schorowanego człeka...

ehh taki klimat ostatnio mam

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/09/3961483591_46217c7298_o-1.jpg
źródło (http://farm3.static.flickr.com/2456/3961483591_46217c7298_o.jpg)

ekonet
28-09-2009, 12:08
Praca z gatunku turpistycznych. Naprawdę tak Ci ostatnio bardziej pasuje?

hanibal
28-09-2009, 12:17
Praca z gatunku turpistycznych. Naprawdę tak Ci ostatnio bardziej pasuje?

czy ja wiem.. wiesz to nie chodzi o to co pasuje... fotografia pokazuje człowieka.. w jednym przypadku pokazuje ciało bez emocji.. w innym pokazuje dusze.. zycie otoczenie...
fotografia portretowa to chyba najtrudniejsza dziedzina fotografii..
starasz sie uchwcic chwile emocje .. jakies momenty z zycia... fo autku pokazujesz siebie to co w Tobie siedzi jaki masz klimat w glowie..
moje zycie stalo sie za sprawa paru wydarzen dosc ciezkie, praca brak snu problemy i wiesz... to wlansie chcialem tu pokazac...
a do tego ten ciagły wk... rw na cały swiat...

ehhh dzis nie jest dobrze

ekonet
28-09-2009, 12:27
Pokazałeś posępny nastrój i zmęczenie. Tak to odbieram. Zmęczenie i jakby krzyk protestu.

hanibal
28-09-2009, 12:31
Pokazałeś posępny nastrój i zmęczenie. Tak to odbieram. Zmęczenie i jakby krzyk protestu.

czyli udalo mi się
skoro przeczytales w zdjeciu to co chciałem wyrazic znaczy ze fota jest dobra

ekonet
28-09-2009, 12:33
Dodatkowo zakaziłbym to nieco sepią (chociaż nie lubię) i jeszcze przyciemnił ciut.

hanibal
28-09-2009, 12:37
kurcze trafiamyw sedno... mysle wlasnie o przyciemnieniu zdjecia... co do sepii hmm... myslalem o czyms pomiedzy czerwonym ii zółtym

julievna
28-09-2009, 12:53
Brak tylko skórzanej kurtki i Harleya w tle. Taką mam wizję tej gniewności - z wołaniem o wolność.

hanibal
28-09-2009, 12:59
no to do mnienie pasuje ....

ja nosze szerokie spodnie z krokiem w kolanach a witam sie mowiac ELO :)

wypass
28-09-2009, 13:04
w kwadrat! ogólnie klimat na +

julievna
28-09-2009, 13:15
no to do mnienie pasuje ....

ja nosze szerokie spodnie z krokiem w kolanach a witam sie mowiac ELO :)

Twoje zdjęcie na Digarcie mówi co nieco o Twoim stylu. Jednak nikt nie zabroni mojej wyobraźni działać inaczej;)

Gundrum
28-09-2009, 13:29
Bardzo mocne w odbiorze. Jeżeli pokazuje Twoje wnętrze to współczuję rodzinie / znajomym. Ja zastanawiałbym się kiedy wyciągniesz siekierę i zaczniesz rąbać.
Podoba mi się naturalizm niektórych Twoich prac. Za dużo widziałem ostatnio takich ładniutkich.

PS. Nie jestem lekarzem, ale zastanowiłbym się nad zbadaniem wątroby.

hanibal
28-09-2009, 14:02
Bardzo mocne w odbiorze. Jeżeli pokazuje Twoje wnętrze to współczuję rodzinie / znajomym. Ja zastanawiałbym się kiedy wyciągniesz siekierę i zaczniesz rąbać.
Podoba mi się naturalizm niektórych Twoich prac. Za dużo widziałem ostatnio takich ładniutkich.

PS. Nie jestem lekarzem, ale zastanowiłbym się nad zbadaniem wątroby.

nie no siekiera rabac nie bede choc z checia ukrecilbym pare łbów...

a czemu do lekarza i co z tą wątroba ??

julievna
28-09-2009, 14:50
a czemu do lekarza i co z tą wątroba ??

Pewnie coś Ci siedzi na wątrobie ;P

A na serio, to pewnie chodzi o pieprzyki i znamiona. A może to taka Twoja uroda lub obróbka, która wydobywa fakturę skóry.

bhk
28-09-2009, 15:21
Pewnie coś Ci siedzi na wątrobie ;P

A na serio, to pewnie chodzi o pieprzyki i znamiona. A może to taka Twoja uroda lub obróbka, która wydobywa fakturę skóry.

Myślę, że koledze wyżej chodziło bardziej o podkrążone oczy, wiem, bo ktoś mi kiedyś napisał podobnie :)

Mocny autoportret, ale życzę Ci żebyś następny zrobił w tęczowych kolorach z rozpromienioną miną :DDDDD

hanibal
28-09-2009, 15:34
Mocny autoportret, ale życzę Ci żebyś następny zrobił w tęczowych kolorach z rozpromienioną miną :DDDDD

mam i taki zamiar.. wiec jak sie poprawi klimat i wkoncu sie porzadnie wyspie to obiecuje...
bedzie miód i cukier