Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bieszczady - 1
....... tym razem kilka dni szwędałem się po Bieszczadach. Pierwsze, ........ jeszcze gorące. Jak ochłonę to pewnie będą następne.
Zapraszam
- 1 -
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img12.imageshack.us/img12/4342/biesz02421nk.jpg)
Pozdrawiam.
Pumexior
28-09-2009, 00:47
Osz Ty, genialne! :-D
Mi też bardzo się to spodobało. :)
Ta wieżyczka przebijająca się przez mgły .. bardzo mi się podoba to zdjęcie.
Naprawde udane zdjecie....gratuluje!
borregaard
28-09-2009, 07:30
Brak uwag,ekstra.
Nie widzę sensu pisać czegoś więcej,to tak dla usprawiedliwienia mało......profesjonalnego wpisu..:mrgreen:
Świetne bez dwóch zdań :D
malasana
28-09-2009, 08:25
Jest z czego chlonac, bo ten kadr jest genialny. Szczeka opada...
PeterWolf
28-09-2009, 08:39
Podoba się, fajny klimat. Trzeba też przyznać że to bardzo dobra miejscówka na każdą porę roku (a odkąd zrobili punkt widokowy z parkingiem jest dużo wygodniej), kościół w Lutowiskach jest dobrym wypełnieniem fot - bez niego już nie byłoby to.
Tak, świetna praca...
T_P_
genialnie. zazdroszczę widoków :)
wojtek6308
28-09-2009, 11:27
Bardzo dobra praca :-D świetny kadr.
Super!
Myślałeś o wycięciu tej jasnej chmurki po prawej? :)
kleszcz5
28-09-2009, 11:59
O kurcze!! Super zdjęcie!!!
Ożżżż w mordę! Super zdjęcie!
andrzejp
28-09-2009, 12:15
Noo super, miałeś szczęście na trafienie taakiej podłogi:mrgreen:
Bardzo dobrze uchwycony moment, piękne zdjęcie, wg mnie harmonię burzą lekko kłębiaste chmurki po prawej :-)
Nadeszla wiekopomna chwila. Za chwile wystartuje Apollo 11 na podboj kosmosu...
Gratuluje odwagi. Efekt oczywiscie rewelacyjny.
Nikonozaur
28-09-2009, 14:54
Superskie zdjęcie! Wprost nie mogę się napatrzeć.
Robert_P
28-09-2009, 15:32
Pięknie to "namalowałeś" !
Aż nie mogłem się powstrzymać aby nie skomentować:) Genialne!!
"Superskie zdjęcie! Wprost nie mogę się napatrzeć."
Sprobuj z ukosa... ;)
przemanio
28-09-2009, 21:59
dla mnie rewelka !!!
Przepiękny klimacik przypomniał mi się zeszłoroczny wypad
wow!
w sumie, nie żebym się czepiał, ale chyba leci w prawo... :D
super klimat :roll:
Grzegorz WO
30-09-2009, 00:32
Krótko - ŚWIETNE !!! Gratuluję :-D .
..super klimat..gratuluję..
wolnyslimak
30-09-2009, 08:34
Czy to zdjęcie ( brak słów bo jest cudowne) zostało zrobione tuz przed Lutowiskami? Z nowopowstałego parkingu po lewej stronie jak się jedzie w stronę Lutowisk właśnie?
Czy to zdjęcie ( brak słów bo jest cudowne) zostało zrobione tuz przed Lutowiskami? Z nowopowstałego parkingu po lewej stronie jak się jedzie w stronę Lutowisk właśnie?
.... z parkingu i platformy widokowej jest ładny widok, ale nie da się fotografować, bo włazi sporo drzew w kadr i kilka słupów energetycznych. To zdjęcie było robione z łąki poniżej, ... po wymianie kilku grzecznościowych zdań z czujnym właścicielem.
wolnyslimak
30-09-2009, 08:54
Powiem Ci Wingeo, że uchwyciłeś wspaniały moment...zazdroszczę normalnie takiej fotografii. Przejeżdżałem tą drogą około miesiąc temu ale niestety widoczek był "troszkę inny". Pozdrawiam
No i piękna chwila uwieczniona na zawsze.
Gratki
a Ja mam jedno pytanie. Wczoraj na tvp2 w nocy był polski film Jasne Niebieskie Okna i akcja działa się między innymi w miejscowości Maciejowice (nie wiem czy fikcyjna, czy nie). W każdym razie była jedna scena z widokiem z góry na miejscowość, w której wieża kościoła była praktycznie identyczna jak na tym zdjęciu...może to to samo miejsce? :D
Kaśka M.
30-09-2009, 14:42
Niesamowita fotka! Gratulacje!!!
ok nie przeczytałem postów powyżej. już wiem gdzie to :)
Bartekkw
30-09-2009, 16:23
Świetne zdjęcie z wykorzystaniem panujących warunków.
.... z parkingu i platformy widokowej jest ładny widok, ale nie da się fotografować, bo włazi sporo drzew w kadr i kilka słupów energetycznych. To zdjęcie było robione z łąki poniżej, ... po wymianie kilku grzecznościowych zdań z czujnym właścicielem.
O co chodzi z tymi rozmowami? W drugim Twoim poscie juz się z tym spotykam. Czyżby do wykonania zdjęcia w tamtym rejonie potrzebna byla zgoda miejscowego ...? :D
badabuzz
01-10-2009, 09:55
wingeo: rewelacyjny kadr.
Coś miłego i troszke świeżego wśród szarości znajomych kadrów.
Dziękuję.
O co chodzi z tymi rozmowami? W drugim Twoim poscie juz się z tym spotykam. Czyżby do wykonania zdjęcia w tamtym rejonie potrzebna byla zgoda miejscowego ...? :D
..... wiesz, to prywatna łąka ogrodzona drutem pod napięciem (taki elektryczny pastuch). Właścicel mimo wczesnej pory pojawił się szybko i poprosił zebym nie zostawiał śmieci po sobie, bo ostatnio było tu kilka osób z aparatami i zostawili pełno puszek i torebek po czipsach. Pogadaliśmy chwilę, .... powiedziałem, że ja nie tylko, że nie zostawiam śmieci po sobie, ........ to jeszcze zbieram po innych :-D To już temat na inną dyskusję, ..............
GUINNESSts
01-10-2009, 21:41
Jak nie z tego swiata niemal. Zarabiaste:) Bardzo sie podoba:)