Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Breakwater
Piotr_ek
28-09-2009, 00:21
W !
http://fc01.deviantart.com/fs50/f/2009/270/e/4/Breakwater_by_anoxado.jpg
pozdr!, P.
Klasyka w Twoim wykonaniu :) Gratuluję!
Śledziłam Twoje prace, nie wypowiadałam się, bo do końca nie przemawiały do mnie, ale ta praca moim zdaniem jest rewelacyjna. :-D Twoje kadry wcześniej bardzo mi się podobały, ale reszta już nie. A tu i kadr świetny i obróbka, która mnie zachwyciła.
borregaard
28-09-2009, 07:08
B.fajnie zbudowany kadr,konwersja,światło i tonacja ekstra.Zaliczone...:mrgreen:
.... trochę pracy to kosztowało, ale opłaciło się. Bez negatywnych uwag:)
malasana
28-09-2009, 08:46
Hmm a ja sie wylamie. Nie pasuje mi tu ten cien. Gdyby nie to, byloby jak zwykle czyli swietnie:)
Sebastianito
28-09-2009, 09:31
Za duzy kontrast miales a do tego widze syfka na zdjeciu. Co do kompozycji i wykonania jest OK!
Hmm a ja sie wylamie. Nie pasuje mi tu ten cien. Gdyby nie to, byloby jak zwykle czyli swietnie:)
A dla mnie odwrotnie - ten cień jest jest ogromnie pozytywnym dodatkiem w tej fotografii.
Tonacja Twojego BW dalej mnie zachwyca.
Bardzo dobrze współgra niebo z wodą.
jak zwykle świetnie, tylko musisz chyba na jakieś pole pojechać ;)
Piotr_ek
28-09-2009, 10:29
Za duzy kontrast miales a do tego widze syfka na zdjeciu.
Kontrasty lubię a syfka przeoczyłem :)
wersja bez denerwujących widza syfków:
http://fc00.deviantart.com/fs51/f/2009/271/1/b/Breakwater_by_anoxado.jpg
Dzięki wszystkim za komentarze !
borregaard
28-09-2009, 10:58
wersja bez denerwujących widza syfków:
Nie wiem czy mikro odcień może denerwować,ale nie przejmowałbym się tym zbytnio ,bo poprawki ,zupełnie zbędne ,prowadzą do np..rozjaśnienia części wody i horyzontu z prawej....zupełnie niepotrzebnie,mz ofc...:-D
ja się wyłamię. tym razem dla mnie zupełnie bez emocji.
jak zwykle świetnie, tylko musisz chyba na jakieś pole pojechać ;)
Koniecznie! Trzeba Piotrka przeczołgać po polach :mrgreen:
wojtek6308
28-09-2009, 11:49
Pierwsza wersja bardzo mnie się podoba, kadr i BW w Twoim dobrym stylu :-D poprawka straciła
swój urok.
Mogę spokojnie powiedzieć, że jestem fanem Twojej konwersji do B&W. Mnie osobiście bardzo odpowiada gra świateł w tym kadrze i kontrast zupełnie nie przeszkadza. Świetne.
Mały edit: Teraz zobaczyłem wersję drugą - no i zdecydowanie jestem za pierwszą. Po korekcie fota straciła swój 'pazur'.
Bartekkw
28-09-2009, 17:14
BW masz doskonałe - jest od kogo się uczyć. Super fota
Piotr_ek
28-09-2009, 18:16
Koniecznie! Trzeba Piotrka przeczołgać po polach
A może byśmy się w końcu do jakiej knajpy wtoczyli :>