Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dolina Valsugana
Bartekkw
24-09-2009, 13:23
Witam
Zdjęcie z K200 + DA35 Ltd robione z Ronchi Valsugana. W dole widać prywatny zamek (ehhhhhh..... ) oraz urokliwe miasteczko Borgo - Włochy okolice Trydentu. Będę wdzięczny za uwagi
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img200.imageshack.us/img200/8296/borgowidoknik.jpg)
Mi się bardzo podoba. Jest aura i bajka a to lubię.
malasana
24-09-2009, 13:28
Swietne zdjecie, bardzo mi sie podoba. Swiatlo i chmury tworza piekna wieloplanowa kompozycje.
eldritch
24-09-2009, 13:28
mogło być więcej doliny - ale podoba się
Świetny klimat - podoba się :)
Będę wdzięczny za uwagi
Jak mozna mieć prywatny zamek w takim miejscu :-D
Zdjęcie naprawdę bardzo dobre.
Kapitalny klimat! Gratuluję! :)
Bartekkw
24-09-2009, 13:43
Jak mozna mieć prywatny zamek w takim miejscu :-D
Ano można - tam sporo jest takich zamków zaadoptowanych na rezydencje. Obiekt niestety nie mój :)
wg mnie mógłbyś trochę bardziej popracować nad niebem, o ile masz z czego wyciągnąć, bo jeżeli zdjęcie robiłeś bez filtra połówkowego to być może fotka już teraz ociera się o granicę szczegółów w jasnych partiach. Może warto mocniej podkreślić wpadające przez "dziurę" promienie słoneczne?
Ale generalnie klimat bardzo dobry :)
Bardzo fajne...ciekawe jak kolor?
[QUOTE=amra;1488902]wg mnie mógłbyś trochę bardziej popracować nad niebem, o ile masz z czego wyciągnąć, bo jeżeli zdjęcie robiłeś bez filtra połówkowego to być może fotka już teraz ociera się o granicę szczegółów w jasnych partiach./[QUOTE]
czyli twierdzisz ze bez polowkowego nie da sie robic takich zdjec?.....eeeee:D
Bardzo fajne...ciekawe jak kolor?
Kolory już są, właśnie te delikatne zielenie i brąze bardzo ciekawie wyglądają w tej kompozycji kolorystycznej. No i kadr bardzo mi się podoba.
Kolory już są, właśnie te delikatne zielenie i brąze bardzo ciekawie wyglądają w tej kompozycji kolorystycznej. No i kadr bardzo mi się podoba.
Hehe monitor w pracy ma tak rozjechany kontrast ze myslalem ze to B&W:D
Faktycznie kolory sa......
Góry spowite w chmurach pokazane w dobry sposób więc nie ma wyboru zdjęcie nie może się nie podobać :)
Proac150
26-09-2009, 12:10
Świetne foto, bardzo mnie się podoba