Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Nie spełnione marzenie
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img27.imageshack.us/img27/6425/dsc4271.jpg)
Jak to w życiu bywa każdy ma jakieś swoje cele. Te najbardziej ambitne wymagają wiele wysiłku, przelanej krwi i wyrzeczeń. Czasami bywa tak, że pomimo starań po prostu coś pójdzie nie tak.. Mówię to ja, ktoś komu w pewnej chwili poprzewracało się życie.
eldritch
24-09-2009, 11:07
dziwne kolory - wygląda jak orwo
za bardzo cięte od góry
krzysztof jot
24-09-2009, 12:32
miało być chyba coś "głębszego" w przekazie, a jest po prostu kiepskie obrazek, Ani kompzycja, ani kolorystyka ani... no nic tu do mnie nie przemawia. Moze to remont bieżni, może diabli wiedza co. Gdyby był tu jeszcze jakis "element" pozwalający nakierowac wyobraznie, i wzmocnic przekaz - nie wiem co - siedzący w głebi zawodnik, lezący but, noe nie wiem, musiałbym pomysleć - a tak to po prostu NIC.
PS.
awatar też taki sobie jak na nikonowskie forum
Robert_P
24-09-2009, 13:15
miało być chyba coś "głębszego" w przekazie, a jest po prostu kiepskie obrazek, Ani kompzycja, ani kolorystyka ani... no nic tu do mnie nie przemawia. Moze to remont bieżni, może diabli wiedza co. Gdyby był tu jeszcze jakis "element" pozwalający nakierowac wyobraznie, i wzmocnic przekaz - nie wiem co - siedzący w głebi zawodnik, lezący but, noe nie wiem, musiałbym pomysleć - a tak to po prostu NIC.
PS.
awatar też taki sobie jak na nikonowskie forum
też się pod tym podpisuję
eldritch
24-09-2009, 13:26
ja rozumie, że starter w kiepskim stanie na początku "długiej drogi w dal" ma symbolizować nie zaczęcie czegoś (kariery lekkoatletycznej), zaprzepaszczenie szansy - widziane okiem "po latach" - jeżeli tak to i tak wykonanie słabe.
awatar też taki sobie jak na nikonowskie forum nie jestem onanistą sprzętowym/firmowym więc avantar moge mieć jaki tylko chcę, tak czy siak dziękuje za uwagę :)
nie jestem onanistą sprzętowym/firmowym więc avantar moge mieć jaki tylko chcę, tak czy siak dziękuje za uwagę :)
nikt nie każe Ci wstawiać sobie avatar z logo Nikon.....
a jeśli chodzi o zdjęcie to słaby pstryk ratowany dziwną obróbką plus opisem- ja tego nie kupuje
pozdro
krolewicz
24-09-2009, 17:51
pomysł dobry, choć raczej niezbyt oryginalny, czyli w sumie kiepski (?)
co do avatara, chodzi raczej o poziom intelektualny dowcipu/humoru tam zawartego, mi to w bez różnicy, ale z forum mogą też korzystać młodsi miłośnicy fotografii...
panowie mam wrażenie że macie jakieś kompleksy związane z tym avantarem :P dajcie sobie spokój ;)
Ogólnie avatar jest ch**wy :D
krzysztof jot
25-09-2009, 11:53
panowie mam wrażenie że macie jakieś kompleksy związane z tym avantarem :P dajcie sobie spokój ;)
nie mamy kompleksów, zwracamy Ci tylko uwagę że jednak taki avatar wnosi zawsze coś o jego właścicielu i o tym jak go postrzegać. Nie wyobrażam sobie jakoś np. Clinta Eastwooda :)) czy powiedzmy Any Leibovitz stojących za takim avatarem.