PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Uniwersytet w Salamance

malasana
23-09-2009, 21:46
Co sadzicie? Zapraszam!

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/salamanca01.jpg)

Mark Kowalczyk
24-09-2009, 13:43
Nic dobrego.

malasana
24-09-2009, 14:08
Nic dobrego.
Moze rozwiniesz? Jesli juz piszesz komentarz, napisz co Ci sie nie podoba.

Mark Kowalczyk
24-09-2009, 17:50
Sorry, już się poprawiam. Twoja praca mnie rozczarowała. Nie znam Salamanki i po obejrzeniu zdjęcia z tą wiedzą nie jest lepiej. Czyli kadr jest słaby i jeszce ludzie, a po co? Te gałązki, wątpliwy atut, nie lubię zdjęć CZ-B, no ale to moja przypadłość, nudno. Poprawna ekspozycja mz nie obroni tego zdjęcia. Pokazujesz zwykle zdjęcia które oglądam z przyjemnością, lecz nie te.

Pozdrawiam.

malasana
24-09-2009, 19:56
Sorry, już się poprawiam. Twoja praca mnie rozczarowała. Nie znam Salamanki i po obejrzeniu zdjęcia z tą wiedzą nie jest lepiej. Czyli kadr jest słaby i jeszce ludzie, a po co? Te gałązki, wątpliwy atut, nie lubię zdjęć CZ-B, no ale to moja przypadłość, nudno. Poprawna ekspozycja mz nie obroni tego zdjęcia. Pokazujesz zwykle zdjęcia które oglądam z przyjemnością, lecz nie te.

Pozdrawiam.
Dzieki za odpowiedz:) Odpowiem tak: przyjmuje ta odpowiedz, wiem, ze nie do kazdego trafi ten kadr. Galazki sa w kadrze specjalnie, tak to widzialem. Ludzie - wnosza mz zycie do tego kadru. A co do b/w - co kto lubi... Ale zdaje sobie sprawe, ze to zdjecie moze sie nie podobac i nie uwazam go za jakies bardzo udane.

Mark Kowalczyk
24-09-2009, 20:30
Brawo i tak być powinno, gratuluję nam obu:). To a propos wojenki w krajobrazach.

malasana
24-09-2009, 23:07
Brawo i tak być powinno, gratuluję nam obu:). To a propos wojenki w krajobrazach.
I tak byc powinno, w koncu chodzi o fotografie. I az i tylko....

woda
25-09-2009, 03:25
Ladne. Bardzo ladne. Moze rzeczywiscie troszke przeszkadzaja galezie w kadrze (mi przeszkadzaja bo to jednak byl Twoj swiadomy wybor) i troche ciachnalbym podlogi ale generalnie podoba mi sie. Czysto (procz glazezi :) ), klarownie i bardzo ladnie skonwertowane do bw.