Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] ...rowerowa droga...
Inkognito
23-09-2009, 11:11
...dla odmiany w kolorze...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/09/Bike_road__by_ink_gp-1.jpg
źródło (http://fc01.deviantart.com/fs49/f/2009/207/f/f/Bike_road__by_ink_gp.jpg)
fajne, ja bym to widział w jakimś BW jednak;)
Inkognito
23-09-2009, 13:34
fajne, ja bym to widział w jakimś BW jednak;)
Wersja BW jest zdecydowanie warta uwagi, mam nawet taką na dysku i wiele godzin się zastanawiałem jaka ujrzy światło dzienne.
W tej jest moim zdaniem "to coś" czego pozbawiona jest wersja BW tylko z tego powodu, że nie ma w niej koloru :)
Dzięki za komentarze!
malasana
23-09-2009, 13:36
A ja jednak za kolorem. Bardzo fajnie podany kadr.
to fajne to wlasnie gra swiatla (cieple, choc stonowane sloneczne) wyodbywajace fakture drogi w polaczeniu z zimnym chlodem biurowcow
mnie sie wydaje, ze o ile w wersji BW bardziej zwracalibysmy uwage na forme i ksztalty o tyle w tej dochodzi klimat samego swiatla, ktory
konwersja zabije po prostu
bardzo mi sie podoba. gratki.
Inkognito
23-09-2009, 13:49
Dzięki panowie :)
Krzysiek miło Cię czytać w moim wątku :)
Wersja BW jest zdecydowanie warta uwagi, mam nawet taką na dysku i wiele godzin się zastanawiałem jaka ujrzy światło dzienne.
W tej jest moim zdaniem "to coś" czego pozbawiona jest wersja BW tylko z tego powodu, że nie ma w niej koloru :)
Dzięki za komentarze!
no to pokaż ;)
Super, chyba nawet lepszy kolor niż BW, tak to w wyobraźni widzę.
Świetne zdjęcie, podoba się.
Mark Kowalczyk
24-09-2009, 13:45
Bardzo ładny, udany kadr, kolory też.
zdjęcie ładne, tytuł do d... :D
Inkognito
24-09-2009, 17:51
zdjęcie ładne, tytuł do d... :D
hehe, a to niby czemu?
Kolejny ciekawy kadr. "Wyciszyles" mam wrazenie, troche kolory tak jakbys przygotowywal nas do bw :). Ciekawie to wyszlo ale majac w pamieci Twoje ostatnie tu prezentowane prace (w bw przeciez) chyba wolalbym abys pozostal w ich konwencji.
A mnie sie podoba w kolorze.
Świetny kadr i światło. gratuluje
Inkognito
25-09-2009, 09:23
woda, tak jak zauważył Krzysiek, ten kadr zyskuje na kolorze - początkowo miało być BW, ale z ciekawości dodałem pod koniec kolor i stwierdziłem, że to jest to.
Zatem konwencja jest jak najbardziej taka sama.
Dzięki za odwiedziny!
Inkognito
27-09-2009, 22:25
Hehe dzięki! :)
andrzejp
27-09-2009, 22:25
Powracałem wielokrotnie
i potwierdzam stokrotnie,
podoba się ta budowla,
w takim stanie
jakim jest pokazanie
Inkognito