Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] z poziomu chmur
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img132.imageshack.us/i/dsc77140001hm.jpg/)
Świetne kadrowo i kolorystycznie.
Wow! Śliczne! To jest to!
Ładne, fajna ramka z chmur
Bajeczny widok gratulacje za kadr.
świetnie kadrowane , bardzo się podoba
bdb praca - gratki :-D i tym razem nie przegiąłes z nasyceniem
tormentol
23-09-2009, 00:58
Podoba się, kompozycja i bdb kolory
borregaard
23-09-2009, 06:41
Żebym Cię miał pod łapą,to.....czemu zawsze nie dajesz takich...?..Pięknie jest...:-D
No pieknie, pięknie.
Ponownie twierdzę, że zmieniłeś coś w obróbce - na plus oczywiście.
Marcin T
23-09-2009, 08:30
O, widać zmiany w kolorystyce, mniej zieleni :D
Ładna praca.
Nie ma to jak widoki z Kościelca.:).
Bardzo ładne ujęcie i koloryt.
Świetne zdjęcie , robi wrażenie :)
eldritch
23-09-2009, 09:21
Czarny staw z Kościelca?
Miałeś szczęście.
Byłem na szczycie raz i widoczność była na 3-5 metrów.
Jak robiłem drugie podejście to widoczność była do przełęczy Karb a dalej gęste mleko - zrezygnowałem, wiedząc co oznacza wychodzić na tego małego pierona po omacku.
Świetne zdjęcie, kolory bardzo przyjemne dla oka a i kadr ciekawy :D
Zadbales o swiatlo - wielki plus, jest klimat. Pozostale aspekty przedmowcy juz skomentowali.
Mark Kowalczyk
23-09-2009, 11:41
Krótko, JESZCZE !!!
Pablo 77
23-09-2009, 12:17
Świetne kadrowo i kolorystycznie.
Zgadzam się:)
Proac150
23-09-2009, 12:31
Świetny kadr, podoba się
Nikonozaur
23-09-2009, 13:05
Jest przestrzeń, jest kolor, jest kadr. Super.
Wracam z pracy, patrzę, a tu rekordowa ilość wpisów w moim życiu...;-) Dzięki wielkie. Śmiać mi się chce, bo ta fotka po obrobieniu czekała kupę czasu w "poczekalni". Drażniło mnie to, że przez przypadek ciachnąłem czubek góry po prawej. Na miejscu i na rawie nie było tego widać (widać było tylko "mleko"). Dopiero jak zabrałem się za obróbkę zdjęcia, to zauważyłem ten błąd kadrowania. Dla mnie zdjęcie gór z taką wpadką jest nie do przyjęcia ... Ostatnio jednak wpadło mi ponownie w oko i zaryzykowałem... :mrgreen: Jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe słowa.
Żebym Cię miał pod łapą,to.....czemu zawsze nie dajesz takich...?..Pięknie jest...:-D
Andrzej, tylko nie bij po głowie... ;-)
Czarny staw z Kościelca?
Miałeś szczęście.
Byłem na szczycie raz i widoczność była na 3-5 metrów.
Jak robiłem drugie podejście to widoczność była do przełęczy Karb a dalej gęste mleko - zrezygnowałem, wiedząc co oznacza wychodzić na tego małego pierona po omacku.
Podczas mojego wejścia, klimaty były bardzo podobne do Twoich z momentami przejaśnień, które widać na zdjęciu. Osoba towarzysząca oświadczyła, że idzie pod górę do pierwszego słyszalnego odgłosu burzy. Burzy nie było, a ona i tak mówiła, że grzmi i to wyraźnie... :mrgreen: Większość wspinających się też miało tego typu omamy, czego efektem była możliwość posiedzenia na szczycie tylko we dwoje :-)
Krótko, JESZCZE !!!
Mark, nie rozumiem okrzyku "krótko"... ;-) :mrgreen:
Mark Kowalczyk
24-09-2009, 09:42
Krótko, bo wolę takie foty oglądac a nie oceniac, 6,5,5.
Sebastianito
24-09-2009, 10:49
Swietne zdjecie. Kolor, kadr, ostrosc...