Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Valerie na wydmach cz. 1
Ta sama dziewczyna, dwa inne klimaty...
http://www.cezarmart.com/gallery/20090912_170310.jpg
http://www.cezarmart.com/gallery/20090913_104318_900.jpg
Obydwie fotografie mi się podobają, ale przewrotnie chętnie zobaczyłbym tez jedynkę... w kolorze :)
Jedynka mi się bardzo podoba i to w BW, kompozycja, poza, odciski i wzgórza wydm wszystko gra. :) ale ja bym to widział w glamour albo w okolicznosciowej :) na portret ciut za szeroko ;)
Jedynka mi się bardzo podoba i to w BW, kompozycja, poza, odciski i wzgórza wydm wszystko gra. :) ale ja bym to widział w glamour albo w okolicznosciowej :) na portret ciut za szeroko ;)
Niech zostanie w portrecie....
To taki krajobrazowy portret... :)
Jedynka - rewelacja. Na 2 pokazałbym więcej modelki. Kolorystyka bardzo dobra. Chmury robią wrażenie.
Za przedmówcami, 1 jest genialna, dobrze pomyslane i dobrze wykonane
kadry fajne, a na 2 najbardziej podchodzą mi kolorki
artur678
21-09-2009, 10:33
Ładna obróbka BW. Jedynka o wiele ciekawsza, ma klimat.
superkomornik
21-09-2009, 17:32
1. ma klimat, brawo :) Bardzo, bardzo mi się podoba. I sama tonacja, kadr, kompozycja.
Ale wyrzuć 2, bo psuje efekt pierwszego zdjęcia :)
malasana
21-09-2009, 21:39
Jedynka to genialne zdjecie. Nawet w portrecie ciagnie Cie do krajobrazu;) Dobrze, ze polubiles szerokie ujecia w fotografii ludzi.
jedynka jest bardzo dobrze pomyslaną kompozycją, ale dziewczyna jest za daleko od obiektywu, a w koncu to ona powinna byc wybijającym sie motywem.
Dwojka jest niefortunna, poniewaz dziewczyna wygląda jak po amputacji nóg, a i sam układ kadru mniej atrakcyjny.
Drakkainen
22-09-2009, 00:29
Jedynka zdecydowanie i zdecydowanie bw.
menteith
22-09-2009, 01:12
Jedynka swietna, bardzo dobra konwersja do BW, i kadr rowniez ciekawy.
Witam
Mnie rowniez tylko 1... SUPER ....
POzdrawiam,
Pawel
Jedynka super. Może ew. pomyślałbym nad większym wyeksponowaniem modelki przy konwersji- ale to tylko luźna propozycja.
Dwójka- światło fajne, ale mimo wszystko wygląda tak jakoś... hm... albumowo-wakacyjnie. Nie ten poziom co 1.